Onsdag klokken 15.04 kom meldingen om brann i herretoalettet i Kulås. Også mandag i forrige uke rykket brannmannskaper ut til brann på det samme stedet. Da brant det på handikaptoalettet.

To branner

Politiet karakteriserer det som spesielt at det oppstår to branner på samme sted i løpet av et så kort tidsrom. Nå ønsker de hjelp fra publikum.

– Brannen oppsto på et tidspunkt hvor det en del bevegelse i det aktuelle området, sier Terje Bøe – fungerende seksjonsleder på etterforskning ved Sarpsborg politistasjon.

– Vi ønsker derfor kontakt med personer som har gjort observasjoner som kan settes i sammenheng med brannen. Alle som har sett noe må derfor ta kontakt med oss.

– Ser alvorlig på saken

Da brannmannskapene kom til Kulåsparken onsdag ettermiddag var herretoalettet helt røykfylt. Brannen ble lokalisert til en søppelbøtte på herretoalettet. Politiet var tilbake på brannstedet torsdag formiddag for å undersøke brannstedet og -skadene nærmere.

– Dette ser vi alvorlig på. Det er jo en viss fare for at noen kan bli skadet. Dessuten koster det mye å reparere skadene som oppstår i forbindelse med brannen, sier Terje Bøe til Sarpsborg Arbeiderblad.