Dag Sørås er headliner på standup-kveld i Glenghuset

Til Gleng: Onsdag 28. september kommer den prisbelønte standup-komikeren Dag Sørås til Glenghuset. Han er da hovedattraksjonen på Standup Sarpsborgs andre klubbkveld for høsten. Her ser vi ham på scenen i Glenghuset i april i år. Foto: Vetle Granath Magelssen

Til Gleng: Onsdag 28. september kommer den prisbelønte standup-komikeren Dag Sørås til Glenghuset. Han er da hovedattraksjonen på Standup Sarpsborgs andre klubbkveld for høsten. Her ser vi ham på scenen i Glenghuset i april i år. Foto: Vetle Granath Magelssen

Artikkelen er over 4 år gammel

1. april holdt han et heftig show i Glenghuset. Neste uke står Dag Sørås (38) på samme scene igjen.

DEL

– Jeg trivdes veldig godt der sist gang. Og jeg synes alltid det er fantastisk at noen starter opp nye standup-klubber. Det er jo derfra de nye talentene kommer, sier den hardtslående humoristen fra Narvik.

Sørås er på plass i Glenghuset 28. september som headliner på den andre komikvelden til nystartede Standup Sarpsborg.

Vant pris

«Ekkokammer», showet han gjestet Glenghuset med sist, var definitivt ikke for sarte sjeler. I SAs omtale av showet står det at det inneholdt «alt fra nekroincest til psykiatriske diagnoser», men det har slått godt an rundt i landet, og under Komiprisen 2016 ble Sørås kåret til beste standup-komiker.

– Men folk kommer ikke til å få se noe fra det showet denne gangen. Nå jobber jeg inn nytt materiale. Det vil kanskje ikke fremstå som like ferdig og polert ennå, sier 38-åringen - men legger til at temaene fortsatt er av den mørke sorten.

– Det er de mørke tingene jeg synes er av størst interesse, poengterer Dag Sørås.

Han kan love et sveip innom temaer som vekt, hatkriminalitet og jurysystemet i Retts-Norge i løpet av sitt sett i Glenghuset.

– Jeg gleder meg veldig, understreker Dag Sørås.

En annen som gleder seg er Laurits Lundgaard i Standup Sarpsborg. Han var strålende fornøyd med åpningskvelden 31. august. Da var det fullsatt i Glenghuset - og skjebringen håper suksessen gjentas.

Flere navn klare

I tillegg til Dag Sørås kan besøkende i Glenghuset oppleve Per Berg, Maria Stavang og Ole Soo i aksjon på scenen denne aftenen. André Jerman skal være konferansier.

Mye av det resterende programmet ut året har falt på plass for Standup Sarpsborg nå. 26. oktober kommer Bjørn-Henning Ødegaard og Henrik Overaa Bjørnson - i tillegg til sarpingen Frank Lønseth. Dex Carrington topper plakaten 23. november, mens Henrik Flatseth er headliner 21. desember.

Standup-kveld

Nystartede Standup Sarpsborg hadde åpningsshow i Glenghuset 31. august.

Onsdag 28. september er det ny komikveld - med Dag Sørås som headliner.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken