«Street-parade» gjennom gågata

PARADE: Mange jazz-entusiaster marsjerte gjennom gågata, lørdag. (Fra venstre: Sindre Martinsen-Evje, Jonas Gahr Støre, Per Olaf Toftner og Bjarne Aaserød)

PARADE: Mange jazz-entusiaster marsjerte gjennom gågata, lørdag. (Fra venstre: Sindre Martinsen-Evje, Jonas Gahr Støre, Per Olaf Toftner og Bjarne Aaserød) Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Fra Sarpsborg Kino til torget marsjerte glade musikanter, turnere, og jazz-entusiaster. Blant de som deltok i paraden var Ordfører Sindre Martinsen-Evje og AP-leder, Jonas Gahr Støre.

DEL

Mange mennesker hadde stilt seg opp i gågata, for å få med seg «street-paraden», lørdag formiddag. Paraden var en del av Robert Normann-festivalen i Sarpsborg.

- Det her blir gøy

- Street-paraden er et av de store punktene under årets Robert Normann-festival, forteller Bjarne Aaserød, som er initiativtakeren for det hele.

Hvorfor arrangerer dere denne street-paraden?

- Fordi jeg har vært i New Orleans i 23 år, og plukka opp det derfra.

Sindre Martinsen-Evje (Ap), var også blant de som deltok i paraden. Før det hele startet var han spent, men marsjerende nedover gågata med Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre ved sin side, så det ut som han hadde det gøy.

KJENTE FJES: Ap-leder Jonas Gahr Støre og Ordfører i Sarpsborg, Sindre Martinsen-Evje (Ap) var blant deltakerne i «street-paraden»

KJENTE FJES: Ap-leder Jonas Gahr Støre og Ordfører i Sarpsborg, Sindre Martinsen-Evje (Ap) var blant deltakerne i «street-paraden» Foto:

- Vi venter på Jonas Gahr Støre nå. Det her tror jeg blir gøy, bare se på alle folka her.

Martinsen-Evje fortalte videre at han hadde et tettpakket program denne lørdagen.

- Dette blir en travel dag for meg. Tidligere i dag har vært ute å jogget med reiseradioen, nå er jeg her, og senere i dag skal jeg være utkledd som viking når sommertoget ankommer byen.

STOR OPPSLUTNING: Mange deltok i «street-paraden».

STOR OPPSLUTNING: Mange deltok i «street-paraden». Foto:

Artikkeltags