Skapte liv og røre i New Orleans stil

Det ble liv og røre i gågata lørdag ettermiddag da Robert Normann-festivalen slo seg sammen med teaterfestivalen FestiBorg om en felles gateparade.

Artikkelen er over 3 år gammel

Robert Normann-festivalen og teaterfestivalen FestiBorg slo seg sammen og sørget for en stemningsfull parade gjennom gågata.

DEL

Lørdag ettermiddag ble det skapt liv og røre i Sarpsborg sentrum, spesielt da Robert Normann-festivalen og teaterfestivalen FestiBorg slo seg sammen om en felles gateparade gjennom gågata.

Paraden gikk fra Sarpsborg Kino, gjennom gågata og ned til uteserveringen på Peppes Pizza. Den fargerike gateparaden sørget for god musikk i ekte New Orleans stil.

Parade: Det ble liv og røre i gågata lørdag ettermiddag da Robert Normann-festivalen og teaterfestivalen FestiBorg slo seg sammen om en felles gateparade. Bjarne Aaserød fra Sarpsborg Jazzklubb ledet paraden ned gågata.

Parade: Det ble liv og røre i gågata lørdag ettermiddag da Robert Normann-festivalen og teaterfestivalen FestiBorg slo seg sammen om en felles gateparade. Bjarne Aaserød fra Sarpsborg Jazzklubb ledet paraden ned gågata. Foto:

I gågata krydde det av mennesker lørdag, og de fleste stoppet opp da gateparaden tok seg ned mot torget.

Det ble en stemningsfull opplevelse og de som deltok i paraden sørget for god stemning, og god musikk i ekte New Orleans stil.

Artikkeltags