Hanna Martine kan vinne «Gullsnutten» igjen

YouTuberen Hanna Martine Slåttland Baller (18) fra Sarpsborg er nominert i to kategorier i den prestisjetunge "Gullsnutten"-utdelingen i Oslo i april.

YouTuberen Hanna Martine Slåttland Baller (18) fra Sarpsborg er nominert i to kategorier i den prestisjetunge "Gullsnutten"-utdelingen i Oslo i april. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Youtuber Hanna Martine Slåttland Baller (18) fra Sarpsborg er nominert i to kategorier til YouTube-gallaen neste måned.

DEL

Lørdag 14. april samles landets største YouTube-stjerner i Store Studio i Oslo for å feire de mange norske unge som gjør det svært godt på YouTube om dagen.

For to år siden ble den da 16 år gamle Hanna Martine Slåttland Baller, bedre kjent som bare Hanna Martine, kåret til året vlogger (videoblogger) og ble tildelt den prestisjetunge prisen «Gullsnutten» for dette. Og i år er hun nominert til å vinne denne gjeve prisen igjen.

Sammen med kjente Youtubere som Dennis Vareide, Amalie Olsen og Herman Dahl, skal 18-åringen fra Sarpsborg kjempe om prisen som Årets Vlogger på YouTube.

Hanna Martine er også nominert i kategorien Årets Video, med den sterke videoen «Vold i Hjemmet, del 2", som hun laget i samarbeid med Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir), og som tar for seg nettopp det vanskelige og viktige temaet om vold i nære relasjoner. Denne videoen er blitt avspilt flere titall tusen ganger på YouTube.

Hanna Martine Slåttland Baller har store ambisjoner som vlogger, og i et større intervju med Sarpsborg Arbeiderblad i fjor høst var hun klar på at hun kommer til å satse som Youtuber på heltid når hun er ferdig med russetiden denne våren.

Artikkeltags