Gå til sidens hovedinnhold

Kvinne knivstukket på Nordberg – jakter ukjent gjerningsmann

Innsatsleder Johnny Sannes om knivstikkingen på Nordberg

Artikkelen er over 2 år gammel

Kvinnen er fraktet bort i luftambulanse etter å ha blitt knivstukket i halsen – store styrker leter etter gjerningsmannen.

SISTE: Det var klokken 01.41 fortsatt ikke meldt om noen funn av gjerningsmann etter knivstikkingen.

Politiet har sperret av et større område på Nordberg mandag kveld etter at en kvinne i 70-årene er blitt knivstukket i halsen. Det pågår nå et storstilt søk i området Nordbergsvingen etter en gjerningsmann som kan ha løpt fra stedet.

Politiet skal per nå ikke ha noe signalement å gå ut med.

Hørte rop om hjelp

– Politiet fikk melding om hendelsen klokken 22.04. Kvinnen som er knivstukket skal ikke bo på stedet, men har en relasjon til vedkommende som bor der. Huseier skal være bortreist og det er uklart hva hun gjorde på stedet, opplyser innsatsleder Johnny Sannes overfor SA ved åstedet natt til tirsdag.

Det skal være en leieboer på den aktuelle adressen som varslet politiet om hendelsen. Leieboeren skal ha hørt kvinnens rop om hjelp og ringt politiet som rykket ut med store mannskaper.

– En mann ble sett løpende fra stedet, men det er ikke gitt at dette er gjerningsmannen. Det er det eneste sporet vi har. Vi etterforsker bredt og undersøker alle tips og navn vi får fortløpende, forteller innsatsleder Sannes videre.

Politiet har ingen formening om hvem som kan være gjerningsmannen, og har nå startet en kartlegging av kretsen rundt kvinnen.

Politiet ønsker ikke å kommentere om det er gjort funn av noe våpen.

Fløyet til Ullevål

Kvinnen ble fløyet til Ullevål sykehus med luftambulanse like etter klokken elleve mandag kveld, skadeomfanget er så langt ikke kjent.

Det er store styrker i sving på stedet. Også politiets helikopter var en tid satt inn i søket, det ble senere satt på bakken da det ikke ble gjort noen interessante observasjoner innledningsvis.

– Lås dørene

– En nabo på stedet forteller at politiet har vært utstyrt med hjelmer og skjold. De har fått beskjed om å gå inn og låse dører, forteller SAs fotograf.

Politiet ønsker tips i saken. Politiet nås på telefon 40407241

Vi følger saken.


TIPS OSSTLF: 800 33 336 E-post: redaksjonen@sa.no SMS: 2090 (kodeord SATIPS) MMS: 2090 (kodeord SABILDETIPS) Send video

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.