Søker etter flere gjerningspersoner etter grovt tyveri

OVERVÅKING: Disse tre gjerningspersonene har natt til fredag brutt seg inn i Rema 1000-butikken på Iseveien

OVERVÅKING: Disse tre gjerningspersonene har natt til fredag brutt seg inn i Rema 1000-butikken på Iseveien Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Politiet søker etter tre gjerningspersoner som skal ha brutt seg inn i Rema 1000 på Iseveien i tidsrommet mellom klokka 01.15 til 02.30 natt til fredag.

DEL

Politiet fikk meldingen ved 05-tiden fredag morgen. Klokken 06:20 var politiet fortsatt på stedet og foretok åstedsundersøkelser.

Ifølge politiet er det snakk om et grovt tyveri ved at tyvene har tatt seg inn ved å fjerne et gitter foran et vindu, for å deretter knuse vinduet, slik at de kunne ta seg inn gjennom vinduet bak butikken. Det er stjålet tobakk fra stedet.

Høye verdier

– Det var tre gjerningspersoner. Disse kom til stedet i en mørk bil, forteller politibetjent Frode Dueholen til Sarpsborg Arbeiderblad.

Politiet er ikke sikre på om gjerningspersonene er norske eller av utenlandsk opprinnelse.

Politiet vet ikke hvor mye tobakk som har forsvunnet, men det skal være snakk om flere hundre pakker som trolig utgjør en verdi på mellom 20.000 til 30.000 kroner.

– Tobakken skulle returneres til leverandøren, ettersom alle nye røykpakker skal ha ny innpakning. At gjerningspersonene fikk med seg tobakk var nok tilfeldig, sier samme Dueholen til avisen.

MØRK BIL: Gjerninspersonene kjørte en mørk bil.

MØRK BIL: Gjerninspersonene kjørte en mørk bil. Foto:

Ønsker tips

Fra 1. juli i år må nemlig alle røykpakker og snusbokser ha standardisert innpakning. Formålet med en nøytral innpakning er å bidra til at barn og unge ikke begynner med røyk og snus, opplyser Helsedirektoratet.

Politibetjent Frode Dueholen i Sarpsborg-politiet ber nå publikum om hjelp i saken.

– Politiet ønsker at de som kjenner igjen disse personene, eller bilen som ble benyttet under innbruddet tar kontakt, sier han.

Tips fra publikum kan mottas hos kriminalvakta ved Grålum på telefon 48891042.

Artikkeltags