Nå åpner Pizzanini dørene

KLARE: Per Hjelde, Amin Ali, Emil Samuelsen og Giovanni Sapienza ser fram til å ta imot kunder hos Pizzanini. Den offisielle åpningsdagen er fredag, men de åpner for gjester allerede i dag.

KLARE: Per Hjelde, Amin Ali, Emil Samuelsen og Giovanni Sapienza ser fram til å ta imot kunder hos Pizzanini. Den offisielle åpningsdagen er fredag, men de åpner for gjester allerede i dag. Foto:

Egentlig er det fredag som er åpningsdagen for Pizzanini, men de ønsker gjerne kunder velkommen allerede i dag.

DEL

– Alt er jo klart her så da åpner vi dørene allerede i dag, sier Per Hjelde som er ansvarlig for Pizzanini og som også eier gården som huser restauranten.

Nytt interiør

Sarpsborg har vært uten Pizzanini i halvannet år. Nå er det et totalrenovert lokale som åpnes for spisegjestene.

– Vi har kastet ut det gamle interiøret – alt som er her nå er nytt, sier han til Sarpsborg Arbeiderblad.

På menyen står det naturlig nok pizza – både amerikansk og italiensk, men her er også en rekke andre retter. Alt fra småretter og salater til pasta og nachos. Og har du lyst på en saftig biff eller en kyllingrett, er det også muligheter for det.

Større lokaler

Pizzanini vil ha rundt 15 ansatte, og spisestedet har større lokaler enn tidligere. Nå er også lokalene som huset urmaker Wahlberg en del av spisestedet.

Lokalet er ferdig innredet, men de har ikke fått godkjent å bruke lokalene ennå på grunn av krav til universell utforming.

– Nå må vi få avklart om vi får dispensasjon eller ikke. Vi har en konstruktiv dialog med kommunen, sier Hjelde til Sarpsborg Arbeiderblad.

Artikkeltags