Ønsker russeoblat på bilene

Artikkelen er over 4 år gammel

Sarpsborg-politiet har en sentral rolle russesamarbeidet og roser Sarpsborg-russens engasjement.

DEL

Torsdag i forrige uke var russepresidentene og visepresidentene på Sarpsborg politistasjon for å gå gjennom hvilke forventninger politiet har til årets russ når det gjelder lov og orden under russetiden.

Politibetjent Pål Brandstorp på forebyggende avsnitt på Sarpsborg politistasjon er rosende i omtalen av årets russ så langt.

– Det er gledelig å registrere russens engasjement for å skape en trygg og hyggelig russetid for alle. Jeg er dypt imponert over de holdningene russen har utvist i forbindelse med planleggingen av årets russefeiring. Nå gjenstår det bare å gjennomføre selve russefeiringen på denne måten. Da tror jeg årets russ vil få en flott opplevelse, sier Brandstorp etter at russen og samarbeidsgruppa hadde gått gjennom vilkårene for at russen også i år skal få bruke deler av Vistergropa som samlingssted under russetiden.

Politiet er særlig imponert over de holdningene russestyrene har når det gjelder trafikksikkerhet.

– Vær så snill og sørg for at russebilene er i god teknisk stand før russefeiringen. Vi ønsker ikke at noen skal bli skadet eller i verste fall miste livet som en konsekvens av at russebilene ikke er i forskriftsmessig stand. Mobiliser, slik at alle bilene får russeoblat, oppfordret Brandstorp russestyrene.

Artikkeltags