Ulf Leirstein (FrP): – Gledelig nyheter for Rygge flyplass

– GLEDELIG NYHET: Stortingsrepresentant Ulf Leirstein (Frp) skriver i et leserbrev at det er spennende at Ryanair vurderer å etablere seg på Rygge igjen.

– GLEDELIG NYHET: Stortingsrepresentant Ulf Leirstein (Frp) skriver i et leserbrev at det er spennende at Ryanair vurderer å etablere seg på Rygge igjen. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Ulf Leirstein har kommet med sitt første politiske utspill etter noen krevende uker knyttet til varslersaken i Fremskrittspartiet. I dette leserbrevet uttrykker han sin glede over nyhetene fra Rygge flyplass sammen med partifelle Erlend Wiborg.

DEL

LeserbrevVeldig spennende å lese i media om at Ryanair igjen vurderer å etablere seg på Rygge med sivil flytrafikk. Vi er mange som har savnet flyplassen og det å kunne reise fra Rygge. Og kommer Ryanair til Rygge så vil vi nok raskt se at andre selskap også har lyst til å fly fra flyplassen vår her i Østfold. 

Det er også veldig interessant å se hva sjefen i Ryanair nå uttaler. For alle som husker debatten fra fjorårets valgkamp så var det slik at Ap, LO, Sp med flere ga skylden til regjeringen, og skyldte på innføringen av flypassasjeravgiften. Noen av oss har argumentert med at det neppe var avgiften som var årsaken til at Ryanair trakk seg fra Rygge. All den tid de startet å fly fra Gardermoen og økte sin aktivitet på Torp. De betaler samme avgift der. I media kan vi lese følgende uttalelse: "– Vi har lagt ned basene på steder som Marseilles eller Rygge på grunn av trusselen for at vi bli påtvunget fagforeninger. Nå som vi frivillig har gått med på å snakke med fagforeninger, vurderer vi og er i aktive diskusjoner med disse flyplassene om å etablere baser igjen, sa konsernsjef Michael O'Leary i Ryanair".

Spesielt med tanke på den kampen Arbeiderpartiet og LO så til de grader førte FOR Ryanair kan man jo lure på om de føler seg litt lurt?

Vi gleder oss over at det jobbes for ny aktivitet på Rygge flyplass, og alle selskaper som forholder seg til lover og regler er hjertelig velkommen til flyplassen vår i Østfold!

Artikkeltags