Ingen spor etter savnede Solbjørg Anita (57)

57 år gamle Solbjørg Anita Andersen har vært savnet siden 7. desember. Politiet står fortsatt uten spor i forsvinningssaken, og har ikke fått noen tips eller observasjoner som er gjort av publikum av kvinnen etter at de gikk ut offentlig og etterlyste kvinnen i forrige uke.

57 år gamle Solbjørg Anita Andersen har vært savnet siden 7. desember. Politiet står fortsatt uten spor i forsvinningssaken, og har ikke fått noen tips eller observasjoner som er gjort av publikum av kvinnen etter at de gikk ut offentlig og etterlyste kvinnen i forrige uke. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Politiet har ingen holdepunkter som tilsier at den savnede Solbjørg Anita Andersen (57) har vært utsatt for noe kriminelt.

DEL

I forrige uke gikk politiet ut med en offentlig etterlysning av den 57 år gamle Sarpsborg-kvinnen, som har vært sporløst forsvunnet siden 7. desember i år.

– Vi har ikke fått et eneste tips eller observasjoner av henne etter at vi gikk ut og etterlyste kvinnen gjennom media, sier krimsjef Kai Andersen i Sarpsborg-politiet til Sarpsborg Arbeiderblad.

Har høy prioritet

Politiet prioriterer denne forsvinningssaken høyt og bruker store ressurser på å etterforske forsvinningen.

– I helgen ble det gjennomført et overflatesøk i Glomma, som ikke ga noen resultater, og vi har gjort en rekke relevante etterforskningsskritt, men alle spor etter den savnede kvinnen stanser i hennes leilighet ved St. Halvards plass, sier krimsjefen.

Politiet har i tillegg til å gjennomføre vitneavhør av familie og omgangskrets også gjennomført en åstedsundersøkelse i kvinnens leilighet.

Ikke noe kriminelt

– Det er ingen ting som tyder på at hun skal ha blitt utsatt for noe kriminelt i sitt eget hjem, og ut fra de funnene som er gjort av hennes personlige eiendeler i forbindelse med åstedsundersøkelsen er det ingen holdepunkter som tilsier at hun skal ha reist bort. Alle sporene etter henne stanser i hennes leilighet, sier Kai Andersen.

artikkelen fortsetter under bildet

Lørdag gjennomførte frivillige fra Røde Kors et overflatesøk etter den savnede kvinnen i Glomma, uten resultat.

Lørdag gjennomførte frivillige fra Røde Kors et overflatesøk etter den savnede kvinnen i Glomma, uten resultat.

Han understreker at politiet ikke har holdepunkter for å tro at kvinnen skal ha blitt utsatt for noe kriminelt, og sier overflatesøket som ble gjort i Glomma i helgen er en naturlig oppfølging av saken, ettersom kvinnen bort like i nærheten.

Savnet siden 7. desember

– Ettersom vi ikke vet hva som har skjedd, bruker vi store ressurser for å jobbe med denne saken, sier krimsjef Kai Andersen.

57 år gamle Solbjørg Anita Andersen har vært savnet siden 7. desember. Hun er norsk, 57 år, ca. 158 cm høy, veier 60–70 kg, har normal kroppsbygning, kortklipt mørkeblondt hår som har vært bleket, blå øyne, lys i huden og snakker Østfolddialekt.

Politiet oppfordrer personer som sitter på opplysninger i saken eller som har gjort observasjoner av kvinnen om å ta kontakt med politiet på 69027000.

Artikkeltags