Fotballfrue kjemper om pris

VIXEN PRIS: Caroline Berg Eriksen, også kjent som Fotballfrue, er i semifinalen til VIXEN Influencer Awards 2017. Her er hun sammen med ektemannen Lars Kristian Eriksen.

VIXEN PRIS: Caroline Berg Eriksen, også kjent som Fotballfrue, er i semifinalen til VIXEN Influencer Awards 2017. Her er hun sammen med ektemannen Lars Kristian Eriksen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Caroline Berg Eriksen er blant semifinalistene i Vixen Influencer Awards 2017.

DEL

Nå er det folket som skal bestemme hvilke av semifinalistene som skal gå videre til finalen. Her kan du avlegge din stemme.

I to kategorier

Caroline Berg Eriksen, som bor i Sarpsborg sammen med sin ektemann Lars-Kristian Eriksen og deres to døtre, driver bloggen Fotballfrue med stor suksess.

Hun kan bli kåret til årets «influencer» i kategorien livsstil og årets business.


I de ulike kategoriene er det 10 semifinalister, men det er bare fem som får være med videre til finalen i hver kategori.

I livsstil-kategorien har Caroline Berg Eriksen konkurrenter som blant andre Camilla Pihl, Janka Polliani og Sophie Elise.

I kategorien årets business er blant andre Trines matblogg, Anna Rasmussen (Mamma til Michelle) og Sophie Elise også nominert.

Vanskelig valg

Det er tusenvis av nominasjoner fra publikum som har hjulpet juryen til å finne fram til semifinalister.

– I år har det vært vanskeligere enn noen gang. Overgangen fra Blog til Influencer betyr at vi skal vurdere den enkelte basert på totalen. Samtlige plattformer hvor innhold presenteres. Lyd, bilde, video og tekst. I tillegg skal de øvrige kriteriene legges til grunn, sier juryen i en pressemelding.

Juryen i Vixen Influencer Awards består av kommunikasjonsrådgiver, foredragsholder, podcaster og blogger Hans-Petter Nygård-Hansen, programredaktør i NRK P3, Camilla Bjørn, tekstdoktor og foredragsholder Christine Calvert og motejournalist og Vixen-redaktør Ida Elise Eide Einarsdóttir. 

Artikkeltags