Pornkanok Aksorn åpnet Sompond Thaimassasje i gågata for fire år siden. I begynnelsen tok stadig menn kontakt for å sjekke om det ble tilbudt «happy ending» i massasjestudioet.

Problem i Halden

– De første gangene jeg fikk forespørselen ble jeg sint og ga klar beskjed om at vi kun tilbød thaimassasje, sier Aksorn.

Halden Arbeiderblad skrev nylig om thaimassør Chaweewan Hansen som for kort tid siden åpnet Rose Thai Massasje i Halden sentrum.

Hun blir nå ukentlig spurt om hun selger sex  og har sett seg nødt til å stenge hjemmesiden sin på grunn av mange sex-kommentarer.

Spør om «happy ending»

Pornkanok Aksorn kjenner seg godt igjen i situasjonen Chaweewan Hansen beskriver. For pågangen av henvendelser rundt seksuelle tjenester var aller størst da Sompond Thaimassasje var nyåpnet.

– Da var det mange telefoner og tekstmeldinger fra hemmelig nummer. Alle spurte om det samme, om vi tilbød «happy ending», sier hun til Sarpsborg Arbeiderblad.

Navnet ble misforstått

Hun påpeker at fornavnet hennes Pornkanok også skapte litt misforståelser ved massasjestudioet.

– Jeg måtte forklare for mange at Pornkanok bare er fornavnet mitt og ikke betydde noe annet, sier hun.

Den erfarne thaimassøren opplevde også at en og samme mann gjentatte ganger var innom Sompond Thaimassasje og spurte om etter sex-tjenester.

– Han kom alltid med ulike solbriller og jakker på seg, men jeg kjente igjen ansiktet hans. Til slutt sa ja til ham at han måtet slutte og komme og spørre. Jeg advarte også de andre jentene som jobber for meg om ham, sier hun.

Ekkel opplevelse

Pornkanok Aksorn synes det er synd at enkelte menn tror at steder som tilbyr thaimassasje også byr på tjenester av den tvilsomme sorten.

– Men de som kommer hit og får massasje oppfører seg alltid ordentlig. Jeg er aldri redd på jobb, sier hun som ikke har opplevd truende situasjoner her i Sarpsborg.

– Men jeg gjorde det en gang mens jeg jobbet som thaimassør i Oslo. Da var det en ekkel mann som skremte meg, men heldigvis ringte mannen min akkurat da slik at jeg fikk varslet, sier hun.