Lyst til å være med på HalloVenn-party?

KLAR FOR FEIRING: Föbe Edvardsen fra Filadelfiakirken og Regine Hansen fra iSarpsborg inviterer til HalloVenn-feiring i sentrum tirsdag 31. oktober.

KLAR FOR FEIRING: Föbe Edvardsen fra Filadelfiakirken og Regine Hansen fra iSarpsborg inviterer til HalloVenn-feiring i sentrum tirsdag 31. oktober. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Regine Hansen fra iSarpsborg og Föbe Edvardsen fra Filadelfiakirken håper mange barn vil være med på HalloVenn-feiring førstkommende tirsdag.

DEL

– Det myldret av utkledde barn i Sarpsborg sentrum under fjorårets HalloVenn-party. Da deltok rundt 500 barn. Vi håper det kommer mange i år også, sier Regine Hansen til Sarpsborg Arbeiderblad.

Mange aktiviteter

Feiringen starter på Sarpsborg torg hvor barna får utdelt poser og aktivitetskart. Deretter bærer det rundt i sentrum for å løse oppgaver og få godteri i premie.

– Det blir blant annet aktiviteter på brannstasjonen, på biblioteket og mange bakgårder blir tatt i bruk. Hele byen brukes denne kvelden, sier hun.

Kakao og boller

De fleste som deltar på HalloVenn-feiringen er i alderen tre til ti år.

iSarpsborg og Filadelfiakirken samarbeider om arrangementet.

– Det hele avsluttes med kakao og boller i bakgården på Dickens, sier Regine Hansen.

Lysfest i sentrum

Torsdag 2. november er det duket for nok et arrangement i regi av iSarpsborg. Da arrangeres det lysfest i Sarpsborg sentrum.

– Da skal vi tenne den fine vinterbelysningen vår. Det gleder vi oss til, sier hun.

I forbindelse med lysfesten, blir det også lys- og lasershow på Sarpsborg torg. Dessuten holder Sarpsborg kirke dørene åpne og alle er velkommen inn for å tenne lys.

Artikkeltags