The Voice-Malin gjør seg klar: – Øvelsene starter i dag!

FIKK ROS: Malin Joneid EllefseN høstet mange lovord for sin framførelse av «Dont kill my wibes». Allerede på fredag står hun på scenen igjen i The Voice.

FIKK ROS: Malin Joneid EllefseN høstet mange lovord for sin framførelse av «Dont kill my wibes». Allerede på fredag står hun på scenen igjen i The Voice.

Artikkelen er over 2 år gammel

Malin Joneid Ellefsen skal i ilden i The Voice allerede på fredag

DEL

Fredag gikk både Malin Joneid Ellefsen og Ingeborg Walther videre under livesendingen i TV2-programmet The Voice.

Begge Sarpsborg-jentene imponerte både publikum, tv-seere og ikke minst mentorene sine, Martin Danielle og Morten Harket, med opptredenene.

Er klar på fredag

Og Malin Joneid Ellefsen har knapt landet etter de fantastiske tilbakemeldingene hun fikk etter sin framføring av låten «Dont kill my wibe», før hun starter forberedelsene til neste «dyst» i The Voice.

– Jeg skal på allerede til fredag, sier 23-åringen til Sarpsborg Arbeiderblad.

Foreløpig kan hun ikke si hvilken låt hun skal framføre under neste direktesending – først må hun få klarsignal av produksjonen.

– Veldig takknemlig

Malin Joneid Ellefsen beskriver opplevelsen under livesendingen som utrolig.

TAKKNEMLIG: At Malin Joneid Ellefsen trives på scenen, er det ingen tvil om. Allerede fredag står hun på scenen igjen under direktesendte The Voice. Dette bildet er fra en tidligere opptreden i The Voice.

TAKKNEMLIG: At Malin Joneid Ellefsen trives på scenen, er det ingen tvil om. Allerede fredag står hun på scenen igjen under direktesendte The Voice. Dette bildet er fra en tidligere opptreden i The Voice. Foto:

– Jeg føler også masse takknemlighet. Både til mentoren min, Martin, men også til alle de som heier og stemmer på meg, sier hun.

Sarpsborg-jenta er nå på plass i Oslo for å forberede seg til sendingen som er om fire dager.

– Øvelsene starter allerede i dag, sier hun.

– Alt er en bonus nå

– Hva er målsettingen din nå som du er én av 16 gjenværende deltakere?

– Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle komme så langt som jeg har kommet nå. Derfor føler jeg egentlig at alt framover bare en bonus, svarer hun.

– Men det er klart at man får lyst på mer. Jeg ønsker å komme så langt som mulig. Det hadde vært gøy å få vist seg fram nye og forskjellige sider.

Høyt nivå

Ingeborg Walther kan puste ut noen dager etter at hun gjorde suksess med Zara Larssons «So good» under fredagens direktesending. Hun skal være med på direktesendingen fredag 3. november.

IMPONERER: Ingeborg Walther imponerte med sin opptreden under livesendingen på fredag. Dette bildet er hentet fra The Voice tidligere i høst.

IMPONERER: Ingeborg Walther imponerte med sin opptreden under livesendingen på fredag. Dette bildet er hentet fra The Voice tidligere i høst. Foto:

– Det var så utrolig gøy å gå videre – spesielt når nivået er så høyt som det er. Da programleder Øyvind Mund sa navnet mitt, ble jeg så utrolig takknemlig og glad, sier 18-åringen til Sarpsborg Arbeiderblad.

Tar en uke av gangen

Nå vil Ingeborg Walther kose seg med at hun fortsatt er en del av The Voice.

– Målet mitt var i første omgang å komme videre fra blind-audition, så alt etter det har bare vært en stor bonus. Nå tar jeg en uke om gangen og prøver å nyte det jeg er med på – så lenge det varer.

Publikum bestemmer

Mentorene står nå igjen med fire deltakere hver, som skal fortsette å kjempe om tittelen «Norges beste stemme». Men nå ligger The Voice-skjebnen til Malin Joneid Ellefsen og Ingeborg Walther kun hos tv-seerne.

Mentorene har ikke lenger noen påvirkningskraft over hvilke deltakere som skal videre – nå er det stemmene fra publikum som avgjør hvem som får være med videre,

Finalen er fredag 9. desember.

Artikkeltags