The Voice-Malin jobber med boligsalg: – Stadig flere får øynene opp for Sarpsborg

BOLIGSALG: Malin Joneid Ellefsen er mest kjent for sine sangferdigheter, men hun er også økonomiutdannet og jobber nå som meglerkoordinator ved Eie Eiendomsmegling Sarpsborg.

BOLIGSALG: Malin Joneid Ellefsen er mest kjent for sine sangferdigheter, men hun er også økonomiutdannet og jobber nå som meglerkoordinator ved Eie Eiendomsmegling Sarpsborg. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Malin Joneid Ellefsen trives ikke bare på scenen, men også som meglerkoordinator ved Eie Eiendomsmegling i Sarpsborg.

DEL

– Jeg trives veldig godt med å jobbe her. Denne stillingen kan jeg fint kombinere med spillejobbene mine, sier 23-åringen til Sarpsborg Arbeiderblad.

– Hyggelige kollegaer

Malin Joneid Ellefsen hadde det hektisk med deltakelse i TV2-programmet The Voice i høst. Samtidig begynte hun også å jobbe som meglerkoordinator i hjembyen Sarpsborg.

– Jeg valgte å ta en bachelor i økonomi og administrasjon i stedet for eiendomsmegling på BI. Jeg synes alltid det har vært gøy med boligsalg – men har konsentrert meg om økonomidelen – i stedet for selve salgsbiten, sier hun.

Ved Eie Eiendomsmegling skriver hun blant annet tekster til prospekter og annonser. Blant annet har hun jobbet med boligannonsen om leiligheten hvor tiden ha stått stille siden 1971.

HYGGELIG: Malin Joneid Ellefsen (tv) trives veldig godt sammen med kollegaene Jonas Nikolai Grimsøen, Hilde Due Rismark og Jonas Bergtun i Eie Eiendomsmegling i Sarpsborg.

HYGGELIG: Malin Joneid Ellefsen (tv) trives veldig godt sammen med kollegaene Jonas Nikolai Grimsøen, Hilde Due Rismark og Jonas Bergtun i Eie Eiendomsmegling i Sarpsborg. Foto:

– Jeg har en stilling på rundt 70–80 prosent og er her cirka fire dager i uken. Det er veldig gøy å jobbe her og jeg har mange unge og hyggelige kollegaer, sier hun.

The Voice-effekten

Hun synes det er spennende å arbeide med eiendomssalg i hjembyen. Og hun registrer at byen stadig blir mer attraktiv å bosette seg i.

– Det er stadig flere som får opp øynene for Sarpsborg og den korte avstanden inn til Oslo, sier hun.

Selv synes Malin Joneid Ellefsen at hun er heldig som kan kombinere den store lidenskapen for musikk med interessen for boligsalg.

– Hovedinntekten er spillejobbene og jeg merker godt The Voice-effekten, sier hun.

– I helgene og også noen ganger på ukedager har jeg spilleoppdrag. Noen ganger her i Sarpsborg, men det meste er i Oslo og enkelte ganger flyr vi for eksempel til Stockholm.

Gjenkjent på legekontoret

Malin Joneid Ellefsen har en del private oppdrag i bursdager og bryllup, men det er eventmarkedet som sjenerer flest spillejobber.

THE VOICE: Malin Joneid Ellefsen gjorde det bra i  The Voice i høst. Hun endte til slutt blant topp seks i det populære TV2-programmet. Deltakelsen har gitt henne mange spilleoppdrag i ettertid

THE VOICE: Malin Joneid Ellefsen gjorde det bra i The Voice i høst. Hun endte til slutt blant topp seks i det populære TV2-programmet. Deltakelsen har gitt henne mange spilleoppdrag i ettertid Foto:

Fordi hun stadig synger i Oslo og det stadig er nye prosjekter på gang, har hun valgt å beholde leiligheten i Oslo.

– Så bor jeg hjemme hos mamma når jeg er i Sarpsborg og jobber, sier hun.

– Er det mange som kjenner deg igjen etter The Voice-deltakelsen?

– Det hender at det skjer her i Sarpsborg, men det er gjerne på litt flaue steder. Som for eksempel når jeg står og kaster søppel på fyllinga eller sitter på venteværelset hos legen, svarer hun.

Artikkeltags