Så var det bare åtte igjen...og to er fra Sarpsborg!

GLEDER SEG:Ingeborg Walther og Malin Joneid Ellefsen har sikret god Sarpsborg-deltakelse i The Voice. De er to av åtte deltakere igjen i det TV2-sendte programmet.

GLEDER SEG:Ingeborg Walther og Malin Joneid Ellefsen har sikret god Sarpsborg-deltakelse i The Voice. De er to av åtte deltakere igjen i det TV2-sendte programmet. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Sarpsborg er godt representert når det nå kun er åtte deltakere igjen i The Voice.

DEL

Malin Joneid Ellefsen og Ingeborg Walther blir å se på TV2 førstkommende fredag. Da skal samtlige åtte deltakere i ilden igjen – og én av de må forlate The Voice i løpet av kvelden.

– Utrolig dyktige

– Nå tror det blir viktig å vise at man har mange forskjellige sider, og at låtvalg og framføring er uforutsigbart. Man må også tenke på hvem man synger til, om det er TV-seere eller bransjen, sier Malin Joneid Ellefsen til Sarpsborg Arbeiderblad.

SPENT: Malin Joneid Ellefsen skal i ilden sammen med de sju gjenværende deltakerne på TV2 førstkommende fredag.

SPENT: Malin Joneid Ellefsen skal i ilden sammen med de sju gjenværende deltakerne på TV2 førstkommende fredag. Foto:

Selv gikk hun videre forrige fredag med Prince-klassikeren Purple Rain. Og selv om det kan lønne seg å være taktisk i låtvalg, er hun likevel bevisst på hva hun representerer også tår for.

– Det aller viktigste, tror jeg, er å være tro mot seg selv samtidig å gjøre ting utenfor egen komfortsone, sier hun.

Malin Joneid Ellefsen skal nå bruke de neste dagene på å forberede neste direktesendte opptreden.

– Sjansene for å gå videre blir mindre for hver gang. Det er en gruppe med utrolig dyktige folk som står igjen, sier hun.

– Må nyte hvert sekund

Ingeborg Walther sikret seg videre deltakelse med Passenger-versjonen av David Bowies låt «Space Oddity» nå på fredag.

UVIRKELIG: Ingeborg Walther beskriver det å gå videre som èn av åtte detakere, som uvirkelig. Fredag ser du henne på tv-skjermen igjen.

UVIRKELIG: Ingeborg Walther beskriver det å gå videre som èn av åtte detakere, som uvirkelig. Fredag ser du henne på tv-skjermen igjen. Foto:

– Det er helt uvirkelig å være videre. Jeg kan ikke tro det og jeg er så uendelig takknemlig for alle som har stemt på meg, sier Skjeberg-jenta til Sarpsborg Arbeiderblad.

– Det er så gøy og stas å være en av åtte gjenværende. Målet mitt da jeg ble med, var å komme videre fra blind-audition. Alt etter var bare bonus.

Skjeberg-jenta påpeker at det å holde fokus blir den viktigste oppgaven nå.

– Jeg må prøve å nyte hvert sekund og ta til meg så mye lærdom som mulig, sier Ingeborg Walther.

Artikkeltags