Ungdommelig preg på nyttårskonserten på torget

KOMMER: Staysman og kollega Lazz kommer til torget.

KOMMER: Staysman og kollega Lazz kommer til torget.

Artikkelen er over 4 år gammel

Admiral P. blir hovedattraksjonen under torgfesten på nyttårsaften. Men også lokale stjerner vil skinne ved inngangen til Sarpsborgs tusenårsfeiring.

DEL

Tirsdag ble programmet for den store nyttårsfesten på torget presentert. Og iSarpsborgs daglige leder, Marit Bjørnland, legger ikke skjul på at arrangøren har gjort sitt til å trekke de unge til torget.

– Det har vi, men her blir noe for enhver smak. Jeg tror dette kan bli en gedigen familiefest, sier Bjørnland til Sarpsborg Arbeiderblad.

Det er heller ikke noe si på folkeligheten. Første artister ut blir Staysman & Lazz og Katastrofe.

KLAR: Admiral P. er klar for nyttårsfest på Sarpsborg torg.

KLAR: Admiral P. er klar for nyttårsfest på Sarpsborg torg. Foto:

Fakkeltog

Etter at de har servert godt stekte pizzaer og mye annet vil det ankomme festtog med lys og fakler både fra Sarpsborg stadion, Glengshølen, Sarpsborg scene og Sandesundsveien skole.

På torget fortsetter det så med de lokale heltene Stian Joneid, Malin Schavenius og Ulrikke Brandstorp. Med seg på får de telemarkingen Sindre Dybvikstrand og et band under ledelse av Lars-Erik Dahle.

Fyrverkeri

Før kvelden avrundes og jubileumsåret starter med felles fyrverkeri er det klart for et fyrverkeri av en artist, nemlig Admiral P.

–Vi tror at rundt 4000 mennesker vil samles på torget, men det er plass til enda flere, avslutter Marit Bjørnland. Som understreker at det ikke er satt noen endre aldersgrense for konserten.

Artikkeltags