Forsøkte å åpne taxidører

Politiet har hatt nok å gjøre i sentrum i løpet av natten og sendte flere sarpinger hjem til sengs.

DEL

Dersom personer som blir bortvist fra sentrum ikke etterkommer pålegget, og bestemmer seg for å ta turen tilbake til byen, vil man bli anmeldt.

Dette skjedde i natt i sentrum, det en beruset mann i 20-årene ble bortvist, men møtte på politiet igjen noe senere. Siden han valgte å ikke etterkomme pålegget ble han innbrakt til arresten, og han vil bli anmeldt.

Den siste halvtimen utestedene holdt oppe i Sarpsborg ble fire personer bedt av politiet om å forlate sentrum. Klokken 02.30 fikk tre kranglete menn beskjed om å avslutte kvelden på byen, og ved 02.55-tiden led en mann i 30-årene samme skjebne. Mannen ble bortvist fra sentrum etter å ha løpt ut i veien og forsøkt å åpne dører på noen taxier, og han var også kranglete overfor politipatruljen.

Travel i nabobyen

Klokken 00.45 i natt kom den første meldingen fra politiet om at de måtte ta affære i Fredrikstad sentrum. Der var en beruset kvinne i 20-årene blitt bedt om å forlate sentrum frem til klokken 08.00 søndag morgen etter å ha oppført seg dårlig overfor andre personer.

To timer senere måtte også en mann i 40-årene forlate sentrum etter å ha kranglet med en vakt på et av byens utesteder. Heller ikke han fikk komme tilbake til byen før søndag morgen klokken 08.00.


Artikkeltags