Gir kirkerommet på Varmestua et ansiktsløft

Byggmester Morten Emil Hagen (f.v.), Ronny Andersen og Peter Magnussen er denne uka i full sving med å gjøre nødvendig  snekkerarbeid i kirkerommet på Varmestua i Engata.

Byggmester Morten Emil Hagen (f.v.), Ronny Andersen og Peter Magnussen er denne uka i full sving med å gjøre nødvendig snekkerarbeid i kirkerommet på Varmestua i Engata. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Driftige dugnadsarbeidere er nå i full gang med å totalrenovere kirkerommet på Varmestua.

DEL

I 2008 flyttet Varmestua fra Fritznerbakken og inn i lokalene til baptistkirken i Enggata i Sarpsborg sentrum. Bygningsmassen har et stort behov for en oppgradering og denne uka startet dugnadsarbeidere for fullt med å sette opp lekter på veggene for isolering og ny veggpanel.

Møter og arrangementer

– Dette kommer til å bli bra, sier driftsleder Kjersti Seljehammer mens hun er vitne til at Ronny Andersen, Peter Magnussen og byggmester Morten Emil Hagen jobber på spreng med å gjøre nødvendig snekkerarbeid.

Kirkerommet blir brukt til møter og andre arrangementer. Driftslederen kan ikke si nøyaktig når samlingsstedet vil være helt ferdig, men håper det kan tas i bruk før sommeren.

Bryllup i juni

– Vi håper å være ferdig i juni, for da skal vi ha bryllup her. Men vi håper at frivillige stiller og hjelper til når disse gutta er ferdig med jobben de skal gjøre, sier Seljehammer, som også håper å få hjelp til å bytte taket på den gamle baptistkirken.

– Vi er helt nødt til å legge nytt tak, for dette taket overlever neppe en vinter til, sier hun.

Artikkeltags