Sebastian (9) og Nora (6) fikk hjelp av ukjent velgjører

FIKK HJELP: Det gjorde stort inntrykk på Nora (6) og Sebastian (9) Tangen da en ukjent dame valgte å betale kronene de manglet for å kunne kjøpe bakevarer til vennen sin.

FIKK HJELP: Det gjorde stort inntrykk på Nora (6) og Sebastian (9) Tangen da en ukjent dame valgte å betale kronene de manglet for å kunne kjøpe bakevarer til vennen sin. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Søskenparet ønsket å spandere noe godt på skolekameraten sin etter skolen, men manglet elleve kroner. Da kom damen bak dem i køen til unnsetning.

DEL

På vei hjem fra skolen forrige fredag, gikk søsknene Sebastian (9) og Nora (6) Tangen innom Baker Paulsen for å kjøpe noe å kose seg med i helga.

– De hadde for en gangs skyld fått med seg noen kroner slik at de kunne handle seg noe godt, forteller mamma Ann-Helén.

Barna tok med seg skolekameraten sin, som de gikk sammen med hjem, inn til bakeren – i håp om kunne handle noe til han også. Men da de skulle betale, viste det seg at det manglet elleve kroner for å kunne handle det alle tre ønsket seg.

– Da valgte damen som sto bak dem i køen å betale de gjenværende kronene, til barnas enorme glede, røper mamma Tangen.

Lykkelige barn = rørt mor

Hun ble selv rørt, og ikke minst takknemlig, etter å ha hørt barna fortelle historien – med svært stor iver.

Jeg vet ikke om takken er mottatt, men jeg håper i hvert fall at det kan inspirere andre til å gjøre det samme.

Ann-Helén Tangen, rørt mamma

– Jeg fikk telefon fra dem i det de kom ut av butikken. Sebastian ringte, og mens han pratet hørte jeg Nora svært ivrig «hjelpe til» med hva som skulle sies i bakgrunnen. De var i hundre, forteller Tangen.

Og legger til:

– Først sank hjertet mitt litt da jeg trodde de ble stående uten nok penger, men så nærmest ropte Sebastian: «Så sa damen bak oss at hun kunne betale ALLE DE ELLEVE kronene for oss og vi fikk kjøpt det vi ville ha til alle sammen!».

Vil takke velgjøreren

Etterpå ønsket Ann-Helén å gjøre noe for å si takk til damen som kom barna hennes til unnsetning, og ikke minst gjorde dem så glade.

– Jeg fikk to solstråler hjem og de har gjenfortalt historien til flere. De var ekstremt takknemlige og for dem var det en stor gest. Jeg følte jeg måtte gjøre noe for å takke vedkommende, og Facebook er jo veldig fint sånn!

Ann-Helen Tangen skrev nemlig et innlegg på Facebook-siden sin hvor hun forteller historien og retter en stor takk til den snille damen. Hun håper bare at beskjeden når fram til vedkommende.

Nesten 400 delinger

Og det skal en slettes ikke se bort ifra, for i skrivende stund har innlegget blitt delt hele 392 ganger.

– Jeg hadde ikke forventet den enorme responsen! Men jeg setter veldig stor pris på all hjelpen jeg har fått til å dele innlegget. Det virker som det treffer noe i folk flest også, påpeker hun.

– Jeg vet ikke om takken er mottatt, men jeg håper i hvert fall at det kan inspirere andre til å gjøre det samme i en slik situasjon og jeg skal vedde på at barna mine absolutt vil gjøre det den gang de er voksne, avslutter mamma Tangen.

Artikkeltags