Slår ring om brannrammet familie: – Vi har allerede samlet inn 22.000 kroner

TOTALSKADET: Eneboligen i Nøtteveien på Yven ble totalskadet i brann søndag kveld. Nå har venner av den rammete familien startet innsamlingsaksjon for å vise sin støtte.

TOTALSKADET: Eneboligen i Nøtteveien på Yven ble totalskadet i brann søndag kveld. Nå har venner av den rammete familien startet innsamlingsaksjon for å vise sin støtte. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

En familie på fire ble husløse etter brannen i Nøtteveien på Yven søndag kveld. Nå har venner startet innsamlingsaksjon på spleis.no

DEL

– Vi har nå samlet inn over 22.000 kroner i løpet av søndag kveld og mandag formiddag, og er så takknemlig over responsen, sier Mailen Brest til Sarpsborg Arbeiderblad.

– Er svært takknemlige

Hun understreker at de er en stor og samlet vennegjeng som har tatt initiativ til innsamlingsaksjonen. De ønsker å gjøre noe håndfast for vennene som mistet hus og eiendeler i brann søndag ettermiddag.

Pengene skal benyttes til helt nødvendige innkjøp nå de første dagene.

– Jeg skal allerede nå i formiddag ut og kjøpe det de har nå har mest behov for, sier Brest som også har fått tilbakemelding fra den berørte familien om at de er overveldet og svært takknemlig over at så mange ønsker å hjelpe dem etter brannen.

Stor røykutvikling

Brannen i eneboligen i Nøtteveien brøt ut tidlig søndag kveld. Brannvesenet mottak den første meldingen klokken 17.30.

Det var da stor røykutvikling og politiet ba beboere i området om å holde vinduer og ventiler på boliger lukket.

Ved 18.45-tiden var eneboligen fullstendig overtent.

– Hjelpe hverandre

De som ønsker å større innsamlingsaksjonen, kan klikke seg inn på spleis.no og søke på Mailen Brest. Da vil det komme opp informasjon om innsamlingsaksjonen.

– Det er viktig at lokalsamfunnet viser støtte og at vi hjelper hverandre når uhellet er ute. Derfor er det fantastisk å se at så mange allerede har bidratt, sier Mailen Brest. 

Artikkeltags