Hvilken by har mest gavmilde supportere?

På auksjon I: FFKs Ludvig Begby håper hans signerte trøye kan gi inntekter til Barnekreftforeningen.

På auksjon I: FFKs Ludvig Begby håper hans signerte trøye kan gi inntekter til Barnekreftforeningen. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Barnekreftforeningen håper pengene sitter løst når signerte FFK- og Sarpsborg 08-trøyer auksjoneres bort.

DEL

(Fredriksstad Blad) – Vi utfordrer til bykamp for en god sak i forbindelse med barnekreftdagen, sier Margit Tangen, nestleder i Barnekreftforeningen Østfold.

– Hvilken av storbyene i Østfold har størst giverglede? Hvem har størst hjerte for klubbene i sine hjerter – med penger som går til en god sak, spør hun.

Luddes trøye

Onsdag 15. februar er det den internasjonale barnekreftdagen. Økt bevissthet og støtte til de som rammes er noe av hensikten med markeringen.

Barnekreftforeningen i fylket samler tradisjonelt inn penger til sitt arbeid på denne dagen.

I år har foreningen fått to signerte fotballtrøyer; en fra FFKs Ludvig Begby og en fra Sarpsborg 08s Ole Heieren Hansen.

Trøyene skal auksjoneres bort på nettstedet QXL. Auksjonen starter onsdag morgen klokken åtte og varer til søndag kveld.

Utropsprisen er 500 kroner.

– By med hjertet

– Vi oppfordrer både privatpersoner og bedrifter til å være med i bykampen mellom Fredrikstad og Sarpsborg. Vi håper at dette kan gi et godt bidrag til foreningen vår og den jobben vi gjør, uttaler Margit Tangen.

– Oppfordringen vår er: By med hjerte, for laget og for den gode saken, tilføyer hun og opplyser at alle innsamlede midler går direkte til medlemmene i form av trivselstiltak på sykehus og turer og arrangement.

Sykkellaget Team Rynkeby, som allerede bidrar med mye til forskning på barnekreft, har også donert en trøye.

Selve barnekreftdagen vil i vårt distrikt bli markert lørdag, med stands og loddsalg på Østfoldhallen, Mosseporten og Borg storsenter.

Artikkeltags