Ozzy Osbourne vender tilbake

I 2016: Ozzy var i slaget på Fredriksten festning under Black Sabbaths siste konsert på 2016-turneen. Nå legger bandet ut på en avskjedsturné, og da står Halden og Tons of Rock atter en gang på turnélista.

I 2016: Ozzy var i slaget på Fredriksten festning under Black Sabbaths siste konsert på 2016-turneen. Nå legger bandet ut på en avskjedsturné, og da står Halden og Tons of Rock atter en gang på turnélista. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Tons of Rock blir framskjøvet en dag i 2018. Nå er det klart at det er Ozzy Osbourne som kommer på onsdagen.

DEL

(Halden Arbeiderblad) Mandag formiddag melder arrangøren av Norges største metal- og rock-festival at Ozzy Osbourne vender tilbake til Fredriksten.

Halden med på avslutningsturné

– Vi er ekstremt stolte av å kunne presentere selveste Ozzy Osbourne som headliner på Tons of Rock onsdag 20.juni 2018, skriver festivalledelsen på Facebook.

Den legendariske artisten feirer sin imponerende karriere som rockens største ikon med en siste avskjedsturné, Farewell World Tour.

– Turneen vil gå over hele verden og er forventet å vare til 2020. Dette blir en magisk og historisk kveld på Fredriksten Festning i Halden, skriver Tons of Rock-arrangøren.

Ozzy har med seg gitarlegenden Zakk Wylde (gitar), Blasko (bass), Tommy Clufetos (trommer) og Adam Wakeman (keyboards).

Artikkeltags