Sykehjem i Rakkestad lover bot og bedring etter servering av en elendig middag

Steinar Elnes la ut dette bildet av farens pølsemiddag. Nå lover kommunen bot og bedring.

Steinar Elnes la ut dette bildet av farens pølsemiddag. Nå lover kommunen bot og bedring. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Serverte to pølser oppe på potetmos.

DEL

[Rakkestad Avis] Tirsdag 30. oktober serverte det kommunale kjøkkenet på Skautun potetmos med to pølser lagt på toppen, og det var alt.

Steinar Elnes reagerte umiddelbart på måltidet som faren fikk, og la ut bilder på Facebook.

– Pappa fikk servert middag fra gamlehjemmet. Ærre mulig? kommenterte Elnes innlegget, som siden er blitt delt 23 ganger.

Og nå lover kommunen bot og bedring:

– Vi har med rette fått tilbakemeldinger om denne middagen, som manglet variasjon og farge og som fremstod som lite appetittlig, skriver Jeroen de Wit, seksjonsleder Skautun, og Borghild Strekerud, enhetsleder kjøkkenet, i en pressemelding som er lagt ut på Rakkestad kommunes nettsider.

De forteller hvordan de har fulgt opp klagene på den aktuelle middagen:

– I dag har vi gått igjennom rutinene våre og skal sørge for at maten som sendes ut er i tråd med den kvaliteten man kan forvente av et lokalt kjøkken og som gjenspeiler den kvaliteten vi ønsker å bli forbundet med.

– Maten vår skal overtreffe ferdigprodusert mat fra storkjøkken. Vi mener at vi lager og serverer god og variert kost på Skautun. Vi beklager at vi ikke leverte varene i går.

– For å få innspill fra våre brukere til videreutvikling av våre produkter vil vi sende ut en spørreundersøkelse i løpet av kort tid, avslutter Jeroen de Wit og Borghild Strekerud.

Artikkeltags