Trafikkulykke på E6 ved Rygge – én person hardt skadet

Artikkelen er over 1 år gammel

Ved 18.20-tiden er det stillestående kø fra Råde og frem til ulykkesstedet som er i nordgående retning. Klokka 18.37 er E6 igjen åpnet for trafikk.

DEL

(Fredriksstad Blad) – En bil ligger på taket. To biler og en tilhenger involvert. Skadegrad på personer ukjent. Nødetatene akkurat fremme på stedet. Veien er helt sperret, melder politeta ved 17.20-tiden.

Vegtrafikksentralen øst melder at ulykken er på E6 mellom Jonstenkrysset og Halmstadkrysset.

– Et felt i nordgående felt er nå åpnet, nødetatene jobber fortsatt på stedet,melder politiet klokka 18.04.

Én person hardt skadet

Klokken 17:44 melder politiets operasjonsleder Ronny Samuelsen til Moss Avis at ulykken skal ha skjedd som følge av at en bil forsøkte å presse seg fram mellom to biler.

– Da havnet en av bilene ut i grøfta og inn i viltgjerdet. En person skal ha blitt hardt skadd og vedkommende er kjørt til Kalnes. Den andre bilen skal også ha havnet i grøfta, sier Samuelsen, som understreker at det jobbes med å få ryddet veien slik at søndagstrafikken kan gå som normalt igjen.

– Bilberging er allerede på stedet, sier Samuelsen like før klokka 18.

– Stillestående kø

Trafikken står helt stille i nordgående retning fra Råde, får Fredriksstad Blad opplyst av bilist klokka 18.23.

Klokka 18.37 melder veitrafikksentralen at E6 er åpnet for trafikk igjen.

Klokken 21:10 melder vaktleder Ronny Samuelsen til Moss Avis at de mistenker at bilføreren som skal ha forårsaket ulykken på E6 søndag ettermiddag, skal ha kjørt i påvirket tilstand.

– Det er snakk om en mann i 30-årene fra Moss. Han kom uskadet fra ulykken, men er blitt avhørt, det er tatt prøver av ham og det er opprettet sak, sier Samuelsen.

Kvinne som er skadet

Han legger til at det er litt forvirrende meldinger i loggen om hvor mange som faktisk ble skadet, men sier de har fått meldinger om at det var en kvinne i 50-årene fra Lysaker som ble alvorlig skadet etter at bilen ble presset ut i viltgjerdet. Hun skal ha blitt kjørt til Kalnes etter ulykken.

To andre personer skal ha blitt kjørt til Moss sykehus med mindre skader.

Artikkeltags