Mann i slutten av tenårene pågrepet for ran

Artikkelen er over 1 år gammel

Kvinne ble truet med kniv og ranet på åpen gate i Fredrikstad sentrum.

DEL

(Fredriksstad Blad) Klokka 03:43 natt til onsdag rykket politiet ut på nødanrop fra en kvinne som hadde blitt truet med kniv på gata. Gjerningsmannen ble beskrevet som en mann 20-30 år gammel. Han hadde blant annet på seg svart joggebukse og mørk jakke/hettegenser.

Pågrep mistenkte

Klokka 04:46 melder politiet at en mann for kort tid siden hadde blitt pågrepet for ran av kvinnen på åpen gate i Fredrikstad sentrum.

– Den pågrepne var i besittelse av gjenstander som kan knyttes til ranet av den fornærmede kvinnen. Den pågrepne er i slutten av tenårene. Fornærmede omhendetas av politiet nå, skriver politiets operasjonsleder på Twitter onsdag morgen.

– Var maskert

NTB melder at mannen var maskert da han skal ha angrepet kvinnen. Hun var da på vei til bilen sin på en parkeringsplass.

– Vi understreker at kvinnen ikke er skadd, men hun er redd og oppskaket. Mannen truet henne, men stakk av kort tid senere. Da fikk hun løpt til bilen og ringt politiet. Det er veldig alvorlig at en maskert person går væpnet rundt i byen, sa operasjonsleder Terje Mastad i Øst politidistrikt til NTB ved 04-tiden.

Artikkeltags