Ranet Narvesen med kjøkkenkniv – la på sprang mot elva

RAN: En mann truet onsdag kveld til seg penger i Narvesen-kiosken på Selbak. Deretter skal han ha sprunget mot elva, melder politiet. Ingen er meldt skadet i ranet.

RAN: En mann truet onsdag kveld til seg penger i Narvesen-kiosken på Selbak. Deretter skal han ha sprunget mot elva, melder politiet. Ingen er meldt skadet i ranet. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

En mann utførte ranet i Løenveien, og skal deretter ha sprunget i retning elva. Med seg hadde han en hvit pose med ransutbyttet i.

DEL

(Fredriksstad Blad) – En mann har truet til seg penger med en kjøkkenkniv, melder politiet klokka 18.14 i dag, onsdag.

Politiet fikk melding om hendelsen i Narvesen-butikken i Løenveien klokka 17.50:

– En mannsperson har truet til seg penger med en kjøkkenkniv, og løpt fra stedet. Gjerningspersonen var iført sort jakke eller genser og blått/hvitt skjerf. Vitner bes om å ringe politiet, skriver politiets operasjonsleder på Twitter.

– Ingen fysisk skadet

Det meldes også at ingen har blitt fysisk skadet i forbindelse med ranet.

Operasjonsleder Ronny Samuelsen sier til Fredriksstad Blad at gjerningspersonen er en mann som er cirka 175 centimeter høy. Han er tynn og hadde på seg svart jakke eller hettegenser.

– Han sprang mot elva etter ranet, sier Samuelsen, og legger til at mannen trolig la pengene han ranet i en hvit pose som han tok med seg i flukten.

Det skal ha vært tre-fire kunder i Narvesen-butikken da ranet skjedde, og politiet ble oppringt fra stedet etter hendelsen.

Søker: Politiet søker onsdag kveld etter gjerningspersonen.

Søker: Politiet søker onsdag kveld etter gjerningspersonen. Foto:

– Vi har noen vitner på stedet. Politiet driver nå taktisk og teknisk etterforskning der, opplyser Samuelsen rett før klokka 18.30.

Han forteller også at kiosken er stengt og området er sperret av i forbindelse med åstedsundersøkelsen.

Artikkeltags