Politiet fant alvorlig skadd mann i Fredrikstad sentrum – etterlyser vitner

Artikkelen er over 1 år gammel

Politiet er nå på jakt etter vitner som kan forklare hvordan en mann i 50-årene ble skadet natt til lørdag.

DEL

(Fredriksstad Blad) I tidsrommet mellom klokken 00.30 og 01.30 skal mannen ha beveget seg i området mellom Arne Stangebyes gate og Damstredet – med skader som var så alvorlige at han nå ligger på sykehus.

Skader på kropp og i ansikt

Politiet aner ikke noe om hvordan han har fått skadene og etterlyste lørdag kveld vitner via Twitter.

– Han kom med skader både på kroppen og i ansiktet, sier krimvakt Mirza Veledar, som opplyser at mannen ikke er livstruende skadet, men at skadene er delvis alvorlige.

– Kan han ha blitt overfalt?

– Det er det vi nå prøver å finne ut av. Vi prøver å nøste litt i dette for å finne ut hva som egentlig har skjedd, sier Veledar.

Leter etter vitner

Politiet har foretatt noen vitneavhør, men er fortsatt på jakt etter folk som må ha sett noe som kan forklare mannens skader. Ifølge politiet var mannen iført bukser, var barbent og hadde muligens bar overkropp da han beveget seg rundt mellom Arne Stangebyes gate og Damstredet.

– Vi leter fortsatt etter vitner, folk som eventuelt har sett noe. Vi er fortsatt i en tidlig fase av etterforskningen her, og jeg kan ikke si så veldig mye mer enn dette, sier Veledar.

Politiet har også avhørt mannen selv, men han har ikke vært i stand til å gi politiet informasjon om hva han har vært utsatt for.

Artikkeltags