Kvinne skal ha blitt antastet på Kråkerøy – politiet etterlyser vitner

En kvinne skal ha blitt antastet av en mann i 20-årene i Vennelystveien på Kråkerøy i kveld. Nå etterlyser politiet meldinger fra folk som kan ha sett eller hørt noe.

DEL

(Fredriksstad Blad) Det var mellom klokken 18.35 og 18.45 antastingen skal ha skjedd – og ifølge politiet skal det ha skjedd på fortauet i nærheten av Vennelystveien 9.

– Vi har kommet frem til at det må være omtrent der det skjedde, sier operasjonsleder Terje Marstad hos politiet. Han kan fortelle at politiet fikk inn melding om hendelsen fra kvinnen selv.

Kom løpende bakfra

– Kvinnen har gått langs fortauet. Det har kommet en mannsperson løpende opp bak henne, dyttet henne inn mot hekken og prøvd å ta på henne blant annet i skrittet, sier Marstad. Kvinnen kom seg unna og meldte fra til politiet rundt en halvtime senere.

Nå etterlyser politiet vitner som kan ha befunnet seg i Vennelystveien omtrent på tidspunktet for hendelsen – og som kan ha sett eller hørt noe.

Politiet opplyser at kvinnen hadde mørke klær og en mørk ryggsekk samt et rosa headset. Mannen i 20-årene er blitt beskrevet som sannsynligvis mørk i huden, rundt 1.75 cm høy og iført en stor grå jakke.

Vil ha kontakt med kvinne med barnevogn

Politiet er spesielt interessert i å komme i kontakt med en kvinne som gikk i området med barnevogn rett før hendelsen.

– Fornærmede har fortalt at da hun var omtrent ved Vennelystveien 18, så passerte hun en kvinne med en barnevogn og to hunder. Hunder var i ulike størrelser. Henne har vi lyst til å komme i kontakt med. Det er stor sannsynlighet for at denne kvinnen kan ha sett mannen og kan hjelpe oss videre. Om hun har sett noe eller ikke, vil vi uansett gjerne ha kontakt med henne, sier Marstad.

Trenger tips fra folk

Han oppfordrer også andre som kan ha sett noe i området mellom Bjølstad og Shellstasjonen til å ringe politiets tipstelefon om saken.

Politiet rykket ut etter meldingen, men lyktes ikke å lokalisere den mistenkte mannen.

– Vi har gjort forsøk, men det har vært fånyttes. Vi jobber intenst videre. Dersom det kan være noe videoovervåkning noe sted i området, er også det interessant for oss, sier Marstad.

Kvinnen skal etter forholdene ha det bra.

Politiets tipstelefon i denne saken er 64 99 91 30.

Artikkeltags