Stakk av fra kontroll – så kolliderte han i en veranda og løp fra stedet

Artikkelen er over 1 år gammel

Så sent som i mars i år skal mannen i 40 årene ha mistet førerkortet på grunn av ruspåvirket kjøring. Natt til torsdag forsøkte han å stikke av fra kontroll før han kolliderte i en veranda.

DEL

(Fredriksstad Blad) Det var i 03.30-tiden natt til torsdag at politiet forsøkte å stanse sjåføren i 40-årene for en kontroll på Selbak. Mannen ønsket imidlertid ikke å la seg stanse, og kjørte avgårde.

Men det tok ikke lang tid før politiet tok igjen sjåføren og bilen. Vedkommende hadde nemlig prestert å kjøre seg fast i en veranda på en privat adresse. Men heller ikke da så han det smart i å la seg stanse.

– Mannen løper fra bilen, men blir etter kort tid innhentet og tatt kontroll på ved Esso Express på Sellebakk, skriver operasjonsleder hos politiet på Twitter.

Mannen er god kjent av politiet fra før, og så sent som i mars i år mistet han førerkortet på grunn av ruspåvirket kjøring. Han er mistenkt for det samme denne gangen, og ble i natt fremstilt for prøver på legevakten. Han blir anmeldt for forsøkt på å unndra seg kontroll, uaktsom kjøring, hastighetsoverskridelse, ruspåvirket kjøring og besittelse av mindre mengder narkotika.

Artikkeltags