Raneren er pågrepet

Butikken på Evjekaia er nå stengt.

Butikken på Evjekaia er nå stengt. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Politiet satt inn alt de hadde av mannskap i jakten på raneren. Noen timer etter var pågripelsen et faktum.

DEL

(Fredriksstad Blad) KLOKKEN 20.00: Politiet brukte ikke lang tid på å finne ranerene som tidligere i ettermiddag ranet Rema 1000 på Evjekaia.

– Vi satte inn alt vi hadde av tilgjengelig mannskap. På bakgrunn av observasjoner og tips har vi nå pågrepet en mann midt i 20-årene, forteller operasjonsleder Tom Sandberg.

Politiet hadde i tillegg til vanlige patruljer, hundepatrulje og etterforskere involvert i jakten på raneren. Rett før klokken 20.00 slo de til på en adresse.

– Pågripelsen fant sted på en adresse i Fredrikstad sentrum. Pågripelsen gikk greit for seg. Han var rolig, sier Sandberg som også forteller at utbyttet er kommet til rette. Mannen som er pågrepet er en kjenning av politiet.

– Vi er sikre på at det er rett mann, men han har ikke innrømmet forholdet. Nå blir han tatt med til stasjonen og trolig avhørt i morgen, sier Sandberg.

Ranet Rema med slaggjenstand

KLOKKEN 17.21: – En mann med bandasje og hvite hansker ranet Rema 1000 i Brogata 5. Han truet betjening med en slaggjenstand. Politiet ber om tips dersom noen har sett mannen forlate stedet, meldte politiet på Twitter torsdag rett før klokken 17.00.

– Vi fikk meldingen klokken ved 16.50-tiden, forteller operasjonsleder Tom Sandberg.

Politiet jakter nå en mannsperson som forsvant ut av Rema 1000 med penger som en av butikkens ansatte ble truet til å gi fra seg.

– Han har fått med seg penger fra en kasse. Hvor mye vet vi ikke, sier Sandberg som forteller videre at raneren ble observert løpende ut av butikken og mot elva.

– Vi håper noen har observert en mann med bandsje og hvite hansker. Han hadde på seg en sort Adidas jakke, sier Tom Sandberg.

Politiet presiserer senere at raneren ikke hadde bandasje, men Adidas-sokker på hendene.

Politiet har gått ut med et bilde fra butikkens overvåkingskamera.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken