Blåmandag for to lastebiler under Rolvsøysund bru

ØDELAGT KAPELL: Sjåføren på det utenlandske vogntoget slapp med skrekken, men kapellet ble ødelagt etter møtet med Rolvsøysund bru mandag formiddag.

ØDELAGT KAPELL: Sjåføren på det utenlandske vogntoget slapp med skrekken, men kapellet ble ødelagt etter møtet med Rolvsøysund bru mandag formiddag. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Et trailersjåfør kjørte seg fast under Rolvsøysund bru på Greåkerveien i formiddag. Men han var ikke den første som smelte i brua denne mandagen.

DEL

(Fredriksstad Blad) Politiet meldte fra om vogntoget som sto fast mandag formiddag.

Det utenlandske vogntoget sto fast under brua, og politiet rykket ut for å bistå sjåføren. Kort tid senere kom beskjeden om at sjåføren hadde fått løs vogntoget, men at hengeren var skadet.

Trafikkflyten ble ikke påvirket av uhellet.

To lastebiler smelte i brua

Henning Olsen, daglig leder i Teknikkspesialisten, forteller at to lastebiler har kollidert med Rolvsøysund bru så langt i dag, mandag.

–Vi holder til på den andre siden av brua. og hørte at det smalt noe j-lig da den første bilen kjørte i brua litt over klokka 10, sier Olsen.

Denne lastebilen – med asfaltutlegger – kjørte av gårde med det samme, men de ansatte i Teknikkspesialisten varslet politiet om hendelsen.

–  Det tok ikke lang tid før politiet kom til stedet, og deretter skal de ha vært på sporet av lastebilen, forteller Olsen.

– Dagens dobbel på Greåker

Deretter gikk det bare 15-20 minutter før  han og de andre i Teknikkspesialisten hørte et nytt kraftig smell. Enda en lastebil hadde kjørt inn i brua.

Og han sto fast.

– Kapellet hadde brettet seg bakover, forteller Henning Olsen.

Denne gangen gikk han ut og bort til sjåføren som trolig hadde russisk eller polsk bakgrunn.

– Han var ikke skadet, bare redd og bekymret, opplyser Olsen.

– Dere er vant til å høre lastebiler som smeller i brua?

– Vi har vært her i fem år, og det smeller tre-fire ganger i året. I dag var det rekord, vi kaller det «dagens dobbel på Greåker», sier sjefen i Greåker-firmaet.

Artikkeltags