Nytt stort band til Tons of Rock

KOMMER:  Alice in Chains er av flere omtalt som et av de største og mest innflytelsesrike rockeband.

KOMMER: Alice in Chains er av flere omtalt som et av de største og mest innflytelsesrike rockeband.

Artikkelen er over 2 år gammel

De amerikanske rockelegendene i Alice in Chains er klare som headliner på Fredriksten festning torsdag 21. juni.

DEL

(Halden Arbeiderblad) Dette storslippet kommer bare noen dager etter at det ble kjent at Ozzy Osbourne kommer til Tons of Rock onsdag 20. juni 2018.

Et av de største rockebandene

– Alice in Chains er av flere omtalt som et av de største og mest innflytelsesrike rockeband. Med en rekke Grammy-nominasjoner i bagasjen og med imponerende 20 millioner solgte album. Bandet fikk sitt gjennombrudd tidlig 90 tall da Seattle- bølgen herjet over musikkindustrien og påvirket en hel generasjon med sin blytunge rock, skriver Tons of Rock i en pressemelding.

– Albumene «Dirt» og «Jar Of Flies» blir til stadighet nevnt blant rockehistoriens store album og ga bandet et lojalt publikum som har fulgt dem siden. Et publikum som endelig kan se bandet på festival i Norge. Torsdag 21. juni headliner Alice in Chains Tons of Rock festivalen.

– Fantastisk uke

Denne uka har vært helt fantastisk, sier bookingsjef Jarle Kvåle.

– Vi har aldri opplevd maken til billettsalg og oppmerksomhet rundt festivalen. At vi i dag kan gå ut med nyheten om at Alice in Chains kommer og gjør en sjelden konsert i Norge er helt vanvittig. Vi er strålende fornøyd med programmet så langt, og kan love at det kommer mange flere godbiter til Tons of Rock 2018.

Flere nyheter

Girlschool kommer også. Bandet herjet 80-tallet verden rundt med sin dundrende NWOBHM og ble tatt under vingene av selveste Lemmy fra Mötorhead.

– Onsdag 20. Juni skal Girlschool gi oss en historieleksjon når deres 40 års jubileumsturné ankommer festningen, skrives det i pressemeldingen.

Også Norges hotteste rockeband og P3 GULL-nominerte Lüt fra Tromsø er klare for Tons of Rock. 22. juni spiller Lüt sammen med band som Kvelertak, Skambankt og While She Sleep.

Artikkeltags