Toåring kjørt til sykehus etter alvorlig ulykke

Nødetatene rykket tirsdag ut etter melding om et påkjørt barn i en garasje ved Traraveien.

DEL

(Fredriksstad Blad) Klokken 17.05 tirsdag ettermiddag fikk politiet melding om at en gutt var påkjørt ved en adresse i Traraveien.

– Meldingen gikk ut på at et barn var påkjørt i en garasje ved en privatadresse. Gutten er to år og moren ble med i ambulansen, opplyser operasjonsleder Gisle Sveen overfor Fredriksstad Blad.

Fraktet til Kalnes

Gutten ble fraktet til Kalnes. Han var ved bevissthet da ambulansen tok ham med til Kalnes.

– Han blødde fra hodet, men vi har ikke fått noen tilbakemelding på skadegrad. Det siste vi har fått vite er at gutten fortsatt er til utredning. Den meldingen kom fra sykehuset klokken 17.57, forteller Sveen.

Alvorlig ulykke – ikke førerkortbeslag

Gutten har blitt påkjørt i det sjåføren, en mann i 30-årene, skulle parkere inne i garasjen. Sveen karakteriserer ulykken som alvorlig.

– Det er snakk om en mørk garasje, og bilføreren har ikke sett gutten før han har gått ut av bilen. Så langt har vi ikke funnet grunnlag for å beslaglegge sjåførens førerkort, og det er vel politiets oppfatning at sjåføren ikke kan klandres for ulykken, utdyper Sveen overfor FB.

Han kan ikke si noe om hvorfor gutten var i garasjen.

– Vi har ikke fått klarhet i om gutten har hatt noen grunn til å være i garasjen, eller om det er noen direkte tilknytning mellom sjåføren og gutten, sier Sveen.

Artikkeltags