Bedriftsidretten med bowling-satsing

NYTT TILBUD: Daglig leder Stian Olbergsveen i Østfold Bedriftsidrettskrets håper at bedriftsbowlingen kan få en oppsving i Sarpsborg.

NYTT TILBUD: Daglig leder Stian Olbergsveen i Østfold Bedriftsidrettskrets håper at bedriftsbowlingen kan få en oppsving i Sarpsborg. Foto:

Daglig leder Stian Olbergsveen i Østfold Bedriftsidrettskrets gjør en ekstra satsing på bowling i Sarpsborg denne vinteren.

DEL

I oktober starter bedriftsidretten opp igjen med bowling i Sarpsborg.

– Det som gjør det litt nytt og ekstra spennende i år, er at vi inviterer lag fra både Fredrikstad og Halden til å møte lagene som er i Sarpsborg. Det betyr flere lag, og jevnere kamper, forteller Stian Olbergsveen til Sarpsborg Arbeiderblad.

Åpent for alle

Han påpeker at både vennegjenger og bedrifter som ikke er medlem i bedriftsidretten kan delta. Det er allerede flere lag som har meldt seg på, og i tillegg er det noen som har vist interesse.

– På landsbasis har bedriftsbowlingen vært veldig stor i mange år, noe den også har vært i Østfold. Selv om det er stor interesse rundt bowling, så mener vi det er plass til mange flere lag, sier han.

Olbergsveen tror det er mange der ute som kunne ha tenkt seg å være med på dette, men som ikke er klar over tilbudet. Alle kampene vil spilles hos Sarpsborg bowlingsenter.

– Beliggenheten er ypperlig for lag som kommer fra andre byer. Med E6 som hovedfartsåre tar det ikke lange tiden å komme seg til kamp, selv om man kommer fra Fredrikstad eller Halden, påpeker han.

Vil ha med alle

Bedriftsidretten ønsker å tilby bowlingen til alle som vil være med.

– Det vil ikke være noen krav til medlemskap i denne serien, men regelen sier at man må være over 15 år for å delta, sier han.

Artikkeltags