«Klar for storstilt satsing på Østre bydel» leste jeg i SA på fredag 23. april. Stort foto på forsiden, og løfter om storstilt satsing for å bedre levevilkårene! Spennende og løfterikt.

I avisen 26. april har pipa en helt annen låt: «Treningssenter-sak går som planlagt». Og jeg skjønner at de vil ha vekk treningssenteret i det gamle SA-bygget. Treningssenteret som har vært et godt tilbud i mange år! Som holder mange av oss eldre i nærmiljøet friskere enn vi ellers ville vært, som sender oss hjemmetrening på Zoom nå det har vært koronastengt, som er oppmuntrende og trivelig.

Hvorfor ikke satse på noe som allerede fungerer her i østre bydel? Er dette fordi enkelte av leieboerne i SA-bygget sier det er bråk fra treningssenteret? Men da leilighetene ble lagt ut for salg, var det faktisk nevnt som et pluss at det var treningsmuligheter der.

Hvis kommunen bekymrer seg for «bråket» i etasjen over senteret, foreslår jeg at man kjøper ut et par leiligheter i den etasjen og bruker de til kontorer eller lignende. Da kan man vise at kommunen satser på østre bydel!

Bevis at dere er villige til å satse, Sigmund Vister, Therese Thorbjørnsen og Turid Stubø Johnsen - og la oss i østre bydel beholde vårt kjære treningssenter med sin fysioterapiavdeling med mer.

Les også

Kjære ordfører Sindre Martinsen-Evje: - Hva er det egentlig som haster sånn for kommunen?