Gjev pris til Sarpsborg-bedrift

MOTTOK PRIS: Prosjektdirektør i OHL Francisco Vicente Soto (t.v.), prosjektleder på Follobanen Johann Bernhard Stenrød og daglig leder Jack Valleraune (t.h.) i Park & Anlegg AS mottok tirsdag 19. desember gjev pris for mest innovative samarbeidspartner worldwide.

MOTTOK PRIS: Prosjektdirektør i OHL Francisco Vicente Soto (t.v.), prosjektleder på Follobanen Johann Bernhard Stenrød og daglig leder Jack Valleraune (t.h.) i Park & Anlegg AS mottok tirsdag 19. desember gjev pris for mest innovative samarbeidspartner worldwide. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Sarpsborg-firmaet Park & Anlegg AS har vunnet prisen for mest innovative samarbeidspartner worldwide, av spanske OHL, for samarbeidet med OHL på det gigantiske Follobaneprosjektet.

DEL

Det spanske selskapet Obrascón Huarte Lain S.A. med hovedkontor i Madrid, er en av verdens største entreprenørselskaper, og har omkring 10.000 ansatte i alle verdensdeler.

Prisutdeling i Madrid

Park & Anlegg AS signerte 8. februar 2016 en stor kontrakt med OHL vedrørende Follobaneprosjektet. Sarpsborg-firmaet er involvert i mange store og små delkontrakter, og har vært stasjonert med arbeidene i området rett nord for Ski stasjon.

Denne uka fikk de pris for sitt samarbeid med den spanske entreprenøren. Utdelingen av prisen fant sted hos hovedkontoret til Obrascón Huarte Lain S.A. (OHL) i Madrid 19. desember.

ARBEIDER: Park & Anlegg AS har i over ett år arbeidet med Follobanen-prosjektet rett nord for Ski Stasjon.

ARBEIDER: Park & Anlegg AS har i over ett år arbeidet med Follobanen-prosjektet rett nord for Ski Stasjon. Foto:

Det var daglig leder, Jack Valleraune og prosjektleder for Follobanen Johann Bernhard Stenrød i Park & Anlegg AS, som mottok prisen i Madrid.

Valleraune og Stenrød er stolte over den innsatsen og involveringen som nedlegges av alle ansatte i Park & Anlegg AS, som har ført til at de har vunnet den gjeve prisen.

Krevende gjennomføringskrav

– Det er et utrolig bra teamarbeid med høy deltakelse fra alle prosjektmedarbeidere som skaper høy trivsel og gode resultater for alle på Follobaneprosjektet. Dette er helt avgjørende i Follobaneprosjektet, som har svært krevende gjennomføringskrav fra OHL og Bane Nor, innenfor et trangt anleggsområde, der sikkerhet og effektivt arbeid og logistikk står i fokus hver dag som prosjektet skrider fram, opplyser de til Sarpsborg Arbeiderblad.

– Konkret er det Park & Anleggs maskinstyringssystemer, og det gode samarbeidet på alle plan med OHL, som førte til Park & Anleggs seier i denne prestisjefylte konkurransen.

Artikkeltags