Sparta trenger en rutinert goalgetter og arbeidsjern. Den største drømmen er å få Per Åge Skrøder hjem fra Örnsköldsvik og spille i moderklubben.

Jobbet lenge

– Vi har jobbet over tid med å få Per Åge til å ta i et tak for oss. Det ville vært den store drømmen om vi kunne klare å få til det, sier sportssjef i Sparta Jonas Elofsson.

Elofsson kan videre fortelle at Per Åge som er kontraktsløs for tiden, ville brukt minimal tid for å bli spilleklar for Sparta.

Alle vet hva 38-åringen står for og ville vært rene julegaven å til Sparta.

Vente litt

Per Åges kontrakt gikk ut med Modo etter siste sesong. Hans skuffelse over nedrykket, gjorde at han ønsket å se an tiden. Foreløpig har sarpingen ikke skrevet noen ny kontrakt.

Det er mange sterke krefter i Örnsköldsvik som nå forlanger at klubben skal skrive kontrakt med ham. Modo har hatt en meget dårlig start på sesongen.

– Hvor langt er dere i praten med Skrøder?

– Vi har snakket mye med ham. Det er litt problemer for ham angående familien. Vi vil nok ikke få noe endelig svar på de nærmeste ukene.

– Hvor lang tid kan det bli snakk om?

– Jo lenger jo bedre, vil det være for Sparta. Om det bare skulle bli noen uker eller sesongen ut, står vi klare til å ta ham imot. Det vil uten tvil bety et stort løft for klubben, laget, byen og supporterne.

– Har dere råd til en slik utgift?

– Skulle vi få klarsignal for at Per Åge kommer, er jeg sikker på at den delen er det minste problemet. Den regningen tror jeg mange vil være med å spleise på, konkluderer «Elof».