Gå til sidens hovedinnhold

Personlig trener Argjent (25) ute med bok: – En drøm som går i oppfyllelse

Artikkelen er over 2 år gammel

Personlig trener Argjent Ahmeti (25) fra Hafslund har tatt trenings-Norge med storm. I helga var det duket for lanseringsfest for selvbiografien "Veien til fullbooket".

– Dette er et stort øyeblikk og en drøm som går i oppfyllelse. Det å lansere boka med familie og venner som har vært der for meg fra dag én gjorde det hele veldig spesielt, sier Ahmeti til Sarpsborg Arbeiderblad etter lanseringsfesten, som ble avholdt i Oslo i helga.

Åtte av ti PT-er slutter

Argjent Ahmeti har bevist trenings-Norge at det går an å leve av å være personlig trener - til tross for at hele åtte av ti personlige trenere slutter. I løpet av sitt første hele år i bransjen, ble Ahmeti den PT-en som omsatte for mest i Norge - med en omsetning på 1,7 millioner kroner. Han ble også kåret til årets personlige trener internt i Evo-kjeden i Norge i 2018.

Les også

Sarping (25) tjener 1,7 mill som PT og skriver selvbiografi

Artikkelen fortsetter under bildet.

Skal hjelpe andre

Med boka "Veien til fullbooket" gir Ahmeti ulike verktøy til andre personlige trenere og andre med yrker hvor det handler om salg. 25-åringen beskriver hvordan han gikk fra skolebenken til å bli fullbooket kun på 12 dager.

Han har tidligere fortalt SA at det ligger mye hardt arbeid bak hans suksess. Har han en dårlig dag, ser han på det som en "karakterbyggende dag". Ahmeti er opptatt av å vise andre at det går an å lykkes som personlig trener.

– Denne boka vil sette sitt preg på treningsbransjen i mange år fremover, og jeg er stolt og ydmyk for å hjelpe andre personlige trenere med å lykkes i bransjen. Jeg sa til meg selv at jeg kom til å sette mitt preg på treningsbransjen, og nå vet hele Norge hvem jeg er. Dette er et stort øyeblikk, sier han til SA.

Lanserings- og boksigneringsfesten foregikk på Oslos nyeste skybar, Summit Bar. Ahmetis nærmeste støttespillere i bransjen, venner og familie var invitert.

Les også

Utviklingssjefen i S08 er ingen fotballfanatiker

Les også

Elin og Lene fra Sats: – Slik lykkes du med nyttårsforsettene dine

Kommentarer til denne saken