Skrek og skapte kvalme på Storbyen

En mann i 50 årene ble torsdag ettermiddag anmeldt av politiet for ordensforstyrrelse etter å ha skapt kvalme på Storbyen kjøpesenter.

DEL

– En mann i 50 årene ble kastet ut av en vekter på Storbyen etter å ha vært til sjenanse for de rundt, forteller operasjonsleder i Øst politidistrikt, Atle Vesttorp, til Sarpsborg Arbeiderblad.

Men mannen ga seg ikke og var raskt tilbake i området rundt Storbyen kjøpesenter i Sarpsborg sentrum. Mannen fortsatte å skape kvalme, i tillegg ropte han høyt og skrek til folk.

– Han ble derfor innbrakt og anmeldt for ordensforstyrrelse, sier Vesttorp.

Politiet fikk meldingen ved 13.25-tiden torsdag ettermiddag. En patrulje rykket raskt ut til stedet for å finne mannen i 50 årene. Vel fremme ved Storbyen kjøpesenter, treffer politiet på en beruset mann. Han ble som nevnt tatt med av ordensmakten.

Operasjonsleder Vesttorp melder om en forholdsvis rolig natt til fredag i Sarpsborg-distriktet.

– Faktisk ikke vært det store utover den nevnte hendelsen. Det har generelt vært en rolig start på dagen i hele distriktet – fra nord til sør, avslutter Atle Vesttorp, som tror det vil dukke opp hendelser så fort fredag kveld er over oss og vi skriver helg.

Artikkeltags