Politiloggen: Dette skjedde mens du sov

DEL

(Fredriksstad Blad) I Fredrikstad fikk politiet klager på en nabo som drev med kappsag og kappet plank klokken 01.50 i natt. Politiet rykket ut til stedet og stanset vedkappingen. Mannen ble anbefalt å varme seg under dynen i stedet.

Forulempet politiet

Klokken 02.55 ble en mann i 30-årene i Fredrikstad anmeldt for besittelse av mindre mengder hasj.

Klokken 03 ble så en beruset mann i 20-årene anmeldt for forulemping av politiet i sentrum. Mannen ble bortvist fra sentrum.

Klokken 04.30 ble en mann i 20-årene anmeldt for kjøring i påvirket tilstand og kjøring uten førerkort i Fredrikstad.

Også i Halden ble en bilist stanset i natt. Klokken 02.36 melder politiet at bilisten ble stanset for kontroll i Stubberudveien. Mannen i 20-årene mistenkes for lavpromille. Nødvendige prøver ble tatt. Politiet melder at førerkort ikke tatt i beslag, men at sak er opprettet.

Ulykke på E6

Klokken 04.40 i natt ble det også meldt om en trafikkulykke ved Follotunnellen nordgående løp på E6. To lastebiler og en personbil var involvert. Det ble meldt at en person blødde fra hodet.

Det skal ha vært en dansk personbil som kjørte på en lastebil bakfra. To voksne og to barn i personbilen ble kjørt legevakt for sjekk – antatt uskadet. Fører av den danske personbilen blir anmeldt, og antas å ha sovnet eller kjørt uaktsomt. Hans førerkort er tatt i beslag.

Artikkeltags