Nei til EUs landsmøte på Quality

KOMMER: Katrine Klevland er innstilt som ny leder av Nei til EU under landsmøtet som finner sted på Quality Hotell Sarpsborg fredag og lørdag.

KOMMER: Katrine Klevland er innstilt som ny leder av Nei til EU under landsmøtet som finner sted på Quality Hotell Sarpsborg fredag og lørdag. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Nei til EUs landsmøte arrangeres på Quality Hotel Sarpsborg førstkommende helg.

DEL

Landsmøtet starter fredag 9. november og varer til søndag 11. november.

Gjenvalg

Valgkomiteen har innstilt på at Kathrine Kleveland fortsetter som leder av Nei til EU for en ny toårsperiode.

– Neste år er det 25 år siden Nei-seieren i 1994, og jeg føler meg heldig som får lede Nei til EU i en tid med så klart neiflertall i EU-spørsmålet. Som EØS-medlemmer knyttes vi dessverre stadig nærmere det EU vi to ganger har sagt nei til. Vi har nok å jobbe i mot, nå spesielt jernbanepakke 4, sier Kathrine Kleveland i en pressemelding til Sarpsborg Arbeiderblad.

– Det er ikke en kjedelig dag i Nei til EU, og jeg er også opptatt av å bygge og forbedre laget på vel 20 000 medlemmer, for å bli en enda tydeligere stemme i samfunnsdebatten.

Politiker-besøk

Arrangøren, som i dette tilfellet er nettopp Nei til EU forventer at landsmøtet vil ha friske debatter, blant annet om EUs jernbanepakke 4, Acer-søksmål og konsekvensene av britisk EU-utmelding for den norske EØS-debatten.

Fredag kommer Sv-leder Audun Lysbakken og Rødt-leder Bjørnar Moxnes, opplyser de videre.

Lørdag derimot gjester Kate Hoey landsmøtet. Hun var en sentral person i brexit-kampanjen og er medlem av det britiske parlamentet for Labour.

Artikkeltags