40 ungdommer overtar Quality-hotellene

SAMARBEIDER: Assisterende direktør ved Quality Hotel, Ingvild Jacobsen og seksjonsleder ved opplæringsavdelingen i Østfold fylkeskommunen, Kristin St. Hilaire gleder seg til å ta i mot ungdommer fra hele fylket som skal jobbe i forbindelse med årets TV-aksjon.

SAMARBEIDER: Assisterende direktør ved Quality Hotel, Ingvild Jacobsen og seksjonsleder ved opplæringsavdelingen i Østfold fylkeskommunen, Kristin St. Hilaire gleder seg til å ta i mot ungdommer fra hele fylket som skal jobbe i forbindelse med årets TV-aksjon. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Sammen med UNICEF inviterer Østfold fylkeskommune og Quality Hotel Sarpsborg og Fredrikstad ungdommer i Østfold til å arrangere et drømmemåltid, hvor alle inntektene går til årets TV-aksjon.

DEL

– Ungdommene inntar Quality-hotellene søndag formiddag, og de skal gjøre en ekstra innsats for de unges utdannelse i verden i løpet av dagen, forteller assisterende direktør Ingvild Jacobsen.  

Stort samarbeid

Quality Hotel Sarpsborg og Fredrikstad skal sammen med elever og lærlinger i Østfold gjøre en stor innsats for årets TV-aksjon i helgen.

Pengene som i år samles inn går til UNICEFs arbeid for å skaffe skolegang og utdanning til barn som er rammet av krig og konflikt.

– Vi bryr oss, og vi gleder oss til å se ungdommer fra henholdsvis St. Olav, Glemmen, Kirkeparken og Mysen videregående skole jobbe under årets TV-aksjon gjennom hele søndagen, sier Kristin St. Hilaire, seksjonsleder ved opplæringsavdelingen i Østfold fylkeskommune til Sarpsborg Arbeiderblad.

Sammen skal de skape en drømmebuffé på hotellene i henholdsvis Sarpsborg og Fredrikstad.

Middag til hele Sarpsborg

– Her kan hele Østfolds innbyggere komme å spise et meningsfylt måltid hvor størstedelen av inntektene går til UNICEF, påpeker Ingvild Jacobsen.

– Ta med familie og venner for å støtte en god sak, legger hun til.

Ungdommene som studerer servicefag ved de ulike linjene i Østfold skal ta over både kjøkken, restaurant, lekeland og resepsjonen ved de to hotellene søndag formiddag.

I tillegg samarbeider de med Sarpsborg 08, og det kommer besøk fra både A-laget og damelaget.

– Det jobbes også med å få både Petter Stordalen og NRK på besøk, understreker Ingvild Jacobsen.

«Verdens største dugnad»

TV-aksjonen kalles for «verdens største dugnad», og så dagens lys i 1974. Mer enn sju milliarder kroner er samlet inn i løpet av årene, og i helgen vil rundt 100.000 bøssebærere banke på 2,3 millioner husstander.

Jacobsen mener de har fått til et kreativt og spennende samarbeid som de håper kan strekke seg langt utover TV-aksjonen.

– På søndag skapes magi når over 40 ungdommer fra hele fylket rykker inn med stor energi og arbeidslyst under kyndig veiledning av hotellenes stab, avslutter assisterende direktør Ingvild Jacobsen overfor Sarpsborg Arbeiderblad.

Artikkeltags