Ensomt juletre søker pakker på Grålum

SØKER JULEGAVER: Daglig leder ved iSarpsborg, Marit Bjørnland (t.v.) har gitt Sarpsborg-kortet i gave til det ensomme juletreet på Quality Hotel. Nå oppfordrer hun,  Therese Thomassen ( bak) og Merete Johannessen (t.h.) sarpingene til å gjøre det samme.

SØKER JULEGAVER: Daglig leder ved iSarpsborg, Marit Bjørnland (t.v.) har gitt Sarpsborg-kortet i gave til det ensomme juletreet på Quality Hotel. Nå oppfordrer hun, Therese Thomassen ( bak) og Merete Johannessen (t.h.) sarpingene til å gjøre det samme. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Hvert år skinner stjerna på juletreet i lobbyen på Quality Hotel Sarpsborg litt ekstra for dem som trenger det mest.

DEL

Quality Hotell gjentar suksessen fra de foregående årene, og håper at alle sarpinger ønsker å hjelpe med julegaver til trengende, lokale barn i byen. Samtidig hjelper du barn i resten av hverden, der 10 kroner av hver gave går til UNICEFs arbeid for å beskytte barn.

Vil gi gaver

Igjen søker det ensomme juletreet i lobbyen på Quality Hotel Sarpsborg julegaver.

I Sarpsborg settes det i år et ekstra stort fokus på å engasjere hele regionen, og vi oppfordrer næringslivet spesielt til å vise raushet.

Merete Johannessen, WeCare-Ambassadør

– Flere tusen pakker leveres inn til treet, forteller WeCare-ambassadør, Merete Johannessen til Sarpsborg Arbeiderblad. 

Årets aksjon går av stabelen med brask og bram fredag 24. november. I fjor ble det levert inn flere tusen pakker til det ensomme juletreet.

– Målet er at alle i vår region kan gi eller få julegaver, understreker Johannessen.

Samarbeider

I perioden fram til 17. desember kan privatpersoner, organisasjoner, lag, foreninger og næringslivet komme innom hotellet på Grålum med sine gaver, og merke de med alder og kjønn og hvem gaven passer til.

– Vi sørger for at gavene blir delt ut til de som virkelig trenger det, sier hun.

I 2014 var det Krisesenteret som fikk de innsamlede gavene til utdeling. I 2015 var det Kompetansesenteret for rus og psykisk helse, og i fjor var det organisasjonen Hjelp oss å hjelpe Sarpsborg som fikk gavene. Årets aksjon er et samarbeid med Kirkens Bymisjon avdeling Sarpsborg og Hjelp oss å hjelpe Østfold.

Sarpsborg-kortet

I år håper Merete Johannessen at enda flere vil gi Sarpsborg-kortet i gave.

– Det er nytt i år. Vi håper enda flere vil benytte seg av dette, fordi det er ekstra stas for ungdommen å få litt valgfrihet.

Gavekortet kan brukes i over 200 butikker og restauranter i sentrum, i tillegg på ulike kjøpesentre i Sarpsborg.

– I Sarpsborg settes det i år et ekstra stort fokus på å engasjere hele regionen, og vi oppfordrer næringslivet spesielt til å vise raushet, avslutter WeCare-Ambassadør, Merete Johannessen overfor Sarpsborg Arbeiderblad.

Artikkeltags