– Vi feirer med flere poster enn noen gang før, slår daglig leder Bente Kjenstad Jæger for iSarpsborg fast, overfor Sarpsborg Arbeiderblad.

Kler seg ut

Ifølge henne har Hallovenn-arrangementet blitt en fest for byen og i fjor var det over 1.200 barn som deltok på arrangementet.

– Noen kler seg ut i Halloween kostyme, noen i andre typer kostyme og flere kommer i vanlige klær. Kom som du er. Arrangementet er gratis og det er enormt mye positive tilbakemeldinger på arrangementet fra liten og stor, sier Kjenstad Jæger.

Vil forhindre kø

Heller ikke i år blir det fellesstart på torget, men man kan starte akkurat der man vil.

– Det er med på å forhindre en del kø, sier Bente Kjenstad Jæger.

Rekord

Rundt i hele sentrum vil det bli satt opp 30 poster som barna kan gå innom. Det er ti flere poster enn i fjor.

– Det er rekord og HalloVenn blir garantert en enda bedre opplevelse for alle som deltar. Dette blir gøy og en fin måte å markere 10-årsjubileet på, sier Sara Petterøe Jacobsen hos iSarpsborg.

Stadig flere barn og unge velger å bli med på Hallovenn-feiringen til iSarpsborg. Mellom 800 og 1.200 barn har deltatt ved tidligere år. Minst like mange er ventet til årets utgave av Hallovenn-feiringen i Sarpsborg som blir den andre etter koronaen. Vennskap er hovedbudskapet, framfor skrekk og gru.

Kart over alle postene kan lastes ned digitalt på isarpsborg.com eller hentes i postkassen til iSarpsborgs kontor i Toggata 15.

Kartet er tilgjengelig fra 28. oktober.

Hallovenn-feiringen i Sarpsborg arrangeres av iSarpsborg i samarbeid med Filadelfiakirken.

Bildeserie

BILDER: Se stort galleri fra HalloVenn-feiringen i sentrum