Per nå er det kun 400 tilgjengelige billetter igjen til suksessforestillingen som har høstet gode kritikker i Sarpsborg Arbeiderblad og – faktisk – Broadway World. Per nå ligger det an til at rundt 4.000 sarpinger kommer til å ha sett oppsetningen når siste forestilling går lørdag kveld.

– Det er veldig gøy at denne satsingen blir så godt tatt imot av publikum. Det er ikke bare det at østfoldingene stiller mannsterke, men ensemblet har også høstet utrolig mye anerkjennelse for forestillingen fra publikum. Det betyr mye for alle involverte, og gjør at det er en udelt glede å jobbe med denne produksjonen, sier daglig leder ved Sarpsborg scene, Halvor Titlestad, i en pressemelding.

– Det spesielle her er at det er en forestilling med en målgruppe som primært er fra unge voksne og oppover. Det viser at satsingen som produsent Philip Bøckmann har stått i spissen for, har vært riktig. Det er åpenbart at sarpingene vil ha kortreist musikkteater, særlig når kvaliteten er så høy som i dette tilfellet, mener Titlestad, som håper at det skal bli flere store oppsetninger av denne typen på Sarpsborg scene i årene som kommer.

I anmeldelsen i Broadway World står det blant annet: «For its musical superiority I left the performance feeling proud that Norwegian local productions can deliver at this level».

Broadway World er en New York-basert nettside som skriver om teater på både Broadway, Off-Broadway, samt regionale og internasjonale teateroppsettinger. Anmeldelsen av «Jesus Christ Superstar» er skrevet av Christian Ranke.