Sang i gang Robert Normann-festivalen

POPULÆR: T.C.Hawkins har vært med på Robert Normann-festivalen før. I år dro han i gang hele festivalen, foran begeistrede tilhørere. 				foto: jarl M.Andersen

POPULÆR: T.C.Hawkins har vært med på Robert Normann-festivalen før. I år dro han i gang hele festivalen, foran begeistrede tilhørere. foto: jarl M.Andersen

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Robert Normann-festivalen, den 7. i rekka, ble sunget og spilt i gang i formiddag.

DEL

Foran et fullstappet Back Box- lokale på Aktivitetshuset EPA, der publikum samtidig var på Musikkbrunch, festivalåpnet T.C. Hawkins trio.

I løpet av de neste seks dagene skal 21 arrangementer gå av stabelen, og festivalsjef og leder av Sarpsborg Jazzklubb, Bjarne S. Aaserød, er veldig entusiastisk.

– Håpet er at så mange som mulig er slitne etter denne uka, sier han og smiler.

Aktivitetsnivået kan nemlig bli høyt for den som velger å få seg alt. Hver dag denne uka så er det lunsjkonsert på Peppes uteservering, og hver kveld er det jam samme sted.

Det blir premiere på samarbeidet mellom Knut Hem på dobro og Helge Lien på piano på glenghuset i kveld, mens Hot Club de Norvége har konsert i Kvastebyen torsdag – like ved hjemmet til gitarlegenden Robert Normann - der han tilbrakte de siste 30 årene av sitt liv.

Artikkeltags