Vellykket regatta på Tunevannet

Vinnerne av Tunevannsregattaens siste heat. Fra venstre: Jacob Gundersen, Oliver Melnes, Håkon Grønberg Møller og Haakon Borge.

Vinnerne av Tunevannsregattaens siste heat. Fra venstre: Jacob Gundersen, Oliver Melnes, Håkon Grønberg Møller og Haakon Borge.

Artikkelen er over 2 år gammel

Tunevannsregattaen gikk av stabelen denne helgen og rosjef i Sarpsborg Roklubb Thomas Gundersen var fornøyd med gjennomføringen. Selve klimakset kom i det aller siste heatet, der en Sarpsborg-båt vant og nærmet seg uttak til Baltic Cup.

DEL

Lørdag var det til tider sterk vind og mye nedbør, men 500-meter heatene og supersprint (200 meter) ble gjennomført som planlagt.

Varierende forhold lørdag

– Det var utfordrende vær på lørdag, men vi hadde egentlig fryktet enda mer vind.

– Vi hadde heldigvis ingen problemer med å gjennomføre alle heatene, sier Rosjef Thomas Gundersen.

Søndag sto det lengre distanser på programmet, med 1500- og 2000-meter.

I en herlig temperatur på en flott sensommerdag, ble det reneste idyllen på Tunevannet.

– Vi har nesten opplevd to årstider på disse to dagene, sier Gundersen.

– Dessverre var det dårlig vær på lørdag og mange valgte å reise hjem tidlig, men i dag (søndag) har det vært helt eventyrlig på Tunevannet.

Sarpsborg Roklubb har hatt mange utøvere i aksjon denne helgen og Thomas Gundersen forteller at resultatene har vært gode.

– Sarpsborg Roklubb har markert seg i flere klasser denne helgen. Spesielt gledelig er det å se de yngste som er med på sin første regatta noensinne.

Sterk seier

I søndagens siste løp vant Sarpsborg-roerne Håkon Grønberg Møller, Oliver Melnes og Jacob Gundersen, sammen med Halden Roklubbs Haakon Borge 2000-meter finalen.

Det gjør at guttene er med i diskusjonen om hvem som skal sendes til Baltic Cup i Polen i slutten av september.

– Det var virkelig gøy at den båten vant. Det gjorde at det ble en perfekt avslutning på en vellykket regatta for oss, avslutter Thomas Gundersen.

Artikkeltags