Elegant russeball på Quality

Artikkelen er over 3 år gammel

500 russ var samlet til et stilfult russeball på Quality Hotel lørdag kveld. Russepresidenten Jørn Vidar Iversen (18) mener årets russ var samlet for en helaften som bar preg av samhold og glede.

DEL

– Kvelden var fantastisk, vi var samlet for sosialt hygge og litt «fyll», forteller russepresidenten fra Greåker videregående skole til Sarpsborg Arbeiderblad lørdag kveld.

Tettpakket skjema

– Ikke misforstå, russen i år er flotte folk, de vet å feste - men de har samtidig fornuften med seg, legger han til.

For selv om det var et travelt skjema de skulle igjennom den begivenhetsrike kvelden, var det en rolig og behersket president som så fram til å legge til rette for en minneverdig kveld for Sarpsborg og Fredrikstads 18-åringer. Russen imponerte med nydelige kjoler og stilfulle dresser.

Nesten alle kjenner alle, vi har en felles interesse og det er «fyll» og glede, vi har naturligvis fornuften med oss.

Simen Magnusse, Russepresident ved St. Olav videregåedne skole

– Det var god stemning, og jeg liker at vi har samlet 500 mennesker i den store salen. Det er deilig at vi kan samle skoler fra både Sarpsborg og Fredrikstad til felles hygge, sier Iversen.

Alle kjenner alle

Russepresidenten ved St. Olav videregående Simen Magnussen er enig.

– Nesten alle kjenner alle, vi har en felles interesse og det er «fyll» og glede, vi har naturligvis fornuften med oss, bemerker Magnussen.

Iversen mener at kvelden var fantastisk.

– Jeg gledet meg veldig, og det var god stemning, sier han.

FULLT: Over 500 russ var inne bak dørene på Quality Hotel lørdag kveld.

FULLT: Over 500 russ var inne bak dørene på Quality Hotel lørdag kveld. Foto:

Magnussen legger ikke skjul på at det var mye kjærlighet i luften lørdag kveld.

– Det er for øvrig masse kjærlighet i luften her, det er så hyggelig å se venner og bekjente med hver sin date. Alle har pyntet seg og daten har med blomster eller roser, det er hyggelig, understreker russepresidenten ved St. Olav videregående.

I festhumør

Russen var i skikkelig festhumør allerede før det hele startet, så mye lå derfor til rette for at dette kom til å bli en suksessrik begivenhet. Med både middag, fotografering og livemusikk ble det en kveld de sent ville glemme.

– Russeballet er helt fantastisk, jeg er stolt av å være en del av denne ungdommen, sier Iris Cornelia Austvik fra Kalnes videregående skole.

Etter at middagen var fortært var det duket for fotografering før det braket løs med after party for de 500 besøkende på Quality Hotel.

Overrasket over russen

Arrangøren for årets russeball ved Quality Hotel, KPC Event AS, mener årets russ viste seg fra en god side.

– Jeg er litt overrasket og imponert over hvor rolig ungdommen er, det er veldig hyggelig å at det er slik, sier arrangør Kristoffer Pedersen til avisen.

Russeball

  • Arrangert på Quality Hotel Sarpsborg.
  • Over 500 russ var samlet til fest.
  • KPC Event AS er arrangør.

Artikkeltags